Bet Calculator

Odds formaat

i

Wat is een enkelvoudige weddenschap?

Een enkelvoudige weddenschap is verreweg de gemakkelijkste manier om een weddenschap te plaatsen. Als u een enkelvoudige weddenschap plaatst, wedt u op 1 uitkomst in 1 evenement. Als uw uitkomst juist blijkt te zijn, wint u de weddenschap. Uw mogelijke uitbetaling hangt af van de notering en de inzet.

Het aantal mogelijke uitkomsten in een enkelvoudige inzet hangt af van zowel de sport als de markt waarop u wedt. Als u bijvoorbeeld op voetbal wedt, zijn er 3 mogelijke uitkomsten bij de eindstand (thuiswinst, gelijkspel of uitwinst), terwijl er in Beide teams scoren slechts 2 mogelijke uitkomsten zijn (ja of nee).

Voorbeeld van een enkelvoudige weddenschap

Als u bijvoorbeeld een enkelvoudige weddenschap plaatst op Arsenal die Tottenham verslaat met een notering van 2,50 en een inzet van € 10, zal uw uitbetaling € 25 bedragen (2,50*€ 10 = € 25) als de Gunners hun wedstrijd tegen de Spurs winnen. Uw winst is in dat geval € 15 (€ 25 - € 10 = € 15). Als Arsenal Tottenham niet verslaat, verliest u uw inzet.

Het is ook mogelijk om een 'outright'-enkelvoudige weddenschap te plaatsen. Dat betekent dat u wedt op de winnaar van een bepaald evenement of toernooi. Als u bijvoorbeeld wedt dat Manchester City de Champions League wint met een notering van 5,50 en een inzet van € 10, zal uw uitbetaling € 55 (5,50*€ 10 = 55) bedragen. Uw winst is in dat geval € 45 (€ 55 - € 10 = € 45) als de Citizens uiteindelijk de CL-trofee winnen.

Voor- en nadelen van een enkelvoudige weddenschap

Het voordeel van een enkelvoudige weddenschap is dat u slechts één uitkomst hoeft te voorspellen om te winnen. Het nadeel van een enkelvoudige weddenschap is dat u een hoge inzet moet plaatsen om een grote uitbetaling te behalen – vooral als de noteringen op de uitkomst laag zijn.


Hoe gebruikt u de wedcalculator?

Het is makkelijk om de Unibet-wedcalculator te gebruiken. Eerst moet u beslissen welke van de vele soorten weddenschappen u wilt plaatsen, van enkelvoudige weddenschappen en accumulatoren tot Goliaths en Lucky 15's, 31's en 63's.

Als u eenmaal hebt gekozen, selecteert u uw type weddenschap op de calculator (die we hebben onderverdeeld met eenvoudige navigatiekoppelingen in het menu) en beslist u vervolgens in de rechterbovenhoek of u wilt dat de noteringen in een fractionele (breuken) of decimale indeling worden weergegeven.

Daarna moet u uw inzet invoeren - het bedrag dat u wilt wedden. Vervolgens beslist u of die weddenschap each way is, of u regel 4's wilt toevoegen en of u de selectienotities of veelvoud-opties wilt zien. We hebben voor enkele van deze opties knopinfo toegevoegd om u wat uitleg te geven. Voer ten slotte de noteringen en de uitkomst in: Winnaar, verloren, ongeldig en/of dead heat. Als u meerdere selecties wilt maken, voert u de noteringen voor elke selectie in. Klik eenvoudigweg op de optie 'Nu berekenen' en uw potentiële uitbetaling en winst worden weergegeven.