Bet Calculator

Odds formaat

i

Wat is een accumulator/combinatieweddenschap?

Accumulators, ook wel combinaties of combi genoemd, zijn zeer populair bij wedders en werken op precies dezelfde manier als een double of treble. Als u een accumulator/combinatie plaatst, wedt u op 4 of meer verschillende uitkomsten in 4 of meer evenementen op hetzelfde wedbriefje. Alle uitkomsten moeten correct zijn om de accumulator/combinatie te winnen. De afzonderlijke noteringen worden vermenigvuldigd met elkaar en vervolgens met de inzet om uw uitbetaling te bepalen.

Voorbeeld van een accumulator/combinatie

Als u bijvoorbeeld een accumulator/combinatie speelt met een inzet van € 10 op Sevilla dat Valencia verslaat op een notering van 2,50, Arsenal dat Tottenham verslaat met een notering van 2,50, Barcelona dat Atletico Madrid verslaat met een notering van 2,00 en Manchester City dat Liverpool verslaat met een notering van 2,00, dan zal uw uitbetaling € 250 (25 * € 10 = € 250) bedragen als alle 4 ploegen hun respectieve wedstrijden winnen. Uw winst is in dat geval € 240 (€ 250 - € 10 = € 240). Als Los Nervionenses, de Gunners, Barça of The Citizens hun wedstrijd niet winnen, gaat uw inzet verloren.

Voor- en nadelen van een accumulator/combinatieweddenschap

Het voordeel van een accumulator/combinatie is dat u veel kunt winnen, zelfs met een kleine inzet. Het nadeel van een accumulator/combinatie is het grote risico van al uw eieren in één mandje stoppen.

Illustratie van een winnende accumulator/combinatie

Wedstrijd en resultaat Inzet Noteringen (decimaal) Uitkomst
Sevilla (1) –

Valencia (0)

Sevilla wint 2,50 Winst
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal wint 2,50 Winst
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona wint 2,00 Winst
Manchester City (2) – Liverpool (0) Manchester City wint 2,00 Winst

Illustratie van een verliezende accumulator/combinatie

Wedstrijd en resultaat Inzet Noteringen (decimaal) Uitkomst
Sevilla (1) –

Valencia (0)

Sevilla wint 2,50 Winst
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal wint 2,50 Winst
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona wint 2,00 Winst
Manchester City (2) – Liverpool (2) Manchester City wint 2,00 Verlies

Hoe gebruikt u de wedcalculator?

Het is makkelijk om de Unibet-wedcalculator te gebruiken. Eerst moet u beslissen welke van de vele soorten weddenschappen u wilt plaatsen, van enkelvoudige weddenschappen en accumulatoren tot Goliaths en Lucky 15's, 31's en 63's.

Als u eenmaal hebt gekozen, selecteert u uw type weddenschap op de calculator (die we hebben onderverdeeld met eenvoudige navigatiekoppelingen in het menu) en beslist u vervolgens in de rechterbovenhoek of u wilt dat de noteringen in een fractionele (breuken) of decimale indeling worden weergegeven.

Daarna moet u uw inzet invoeren - het bedrag dat u wilt wedden. Vervolgens beslist u of die weddenschap each way is, of u regel 4's wilt toevoegen en of u de selectienotities of veelvoud-opties wilt zien. We hebben voor enkele van deze opties knopinfo toegevoegd om u wat uitleg te geven. Voer ten slotte de noteringen en de uitkomst in: Winnaar, verloren, ongeldig en/of dead heat. Als u meerdere selecties wilt maken, voert u de noteringen voor elke selectie in. Klik eenvoudigweg op de optie 'Nu berekenen' en uw potentiële uitbetaling en winst worden weergegeven.