Bet Calculator

Odds formaat

i

Wat is een treble?

Een treble is een populaire manier voor wedders om hogere winsten na te jagen door meerdere weddenschappen met elkaar te combineren. Als u een treble plaatst, wedt u op 3 uitkomsten in 3 gebeurtenissen op hetzelfde wedbriefje. Alle 3 uitkomsten moeten correct zijn om de treble te winnen. De 3 afzonderlijke noteringen worden vermenigvuldigd met elkaar en vervolgens de inzet om uw uitbetaling en winst te bepalen.

Voorbeeld van een treble

Als u bijvoorbeeld een treble plaatst met een inzet van € 10 op Arsenal dat Tottenham verslaat op een notering van 2,50, Barcelona dat Atletico Madrid verslaat op een notering van 2,00 en Manchester City dat Liverpool verslaat op een notering van 2,00, dan zal uw uitbetaling € 100 (10,00 * € 10 = € 100) zijn als alle drie teams hun respectieve wedstrijden winnen. Uw winst is in dat geval € 90 (€ 100 - € 10 = € 90). Als The Gunners, Barça of The Citizens hun wedstrijd niet winnen, gaat uw inzet verloren.

Voor- en nadelen van een treble

Het voordeel van een treble zijn de hoge noteringen die u kunt behalen door 3 weddenschappen te combineren – zelfs als u op favorieten speelt. Het nadeel van een treble is dat alle 3 uitkomsten juist moeten zijn voor een uitbetaling.

Illustratie van een winnende treble

Wedstrijd en resultaat Inzet Noteringen (decimaal) Uitkomst
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal wint 2,50 Winst
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona wint 2,00 Winst
Manchester City (2) – Liverpool (0) Manchester City wint 2,00 Winst

Illustratie van een verliezende treble

Wedstrijd en resultaat Inzet Noteringen (decimaal) Uitkomst
Arsenal (3) – Tottenham (2) Arsenal wint 2,50 Winst
Barcelona (2) – Atletico Madrid (1) Barcelona wint 2,00 Winst
Manchester City (2) – Liverpool (2) Manchester City wint 2,00 Verlies

Hoe gebruikt u de wedcalculator?

Het is makkelijk om de Unibet-wedcalculator te gebruiken. Eerst moet u beslissen welke van de vele soorten weddenschappen u wilt plaatsen, van enkelvoudige weddenschappen en accumulatoren tot Goliaths en Lucky 15's, 31's en 63's.

Als u eenmaal hebt gekozen, selecteert u uw type weddenschap op de calculator (die we hebben onderverdeeld met eenvoudige navigatiekoppelingen in het menu) en beslist u vervolgens in de rechterbovenhoek of u wilt dat de noteringen in een fractionele (breuken) of decimale indeling worden weergegeven.

Daarna moet u uw inzet invoeren - het bedrag dat u wilt wedden. Vervolgens beslist u of die weddenschap each way is, of u regel 4's wilt toevoegen en of u de selectienotities of veelvoud-opties wilt zien. We hebben voor enkele van deze opties knopinfo toegevoegd om u wat uitleg te geven. Voer ten slotte de noteringen en de uitkomst in: Winnaar, verloren, ongeldig en/of dead heat. Als u meerdere selecties wilt maken, voert u de noteringen voor elke selectie in. Klik eenvoudigweg op de optie 'Nu berekenen' en uw potentiële uitbetaling en winst worden weergegeven.