Bet Builder Wedgids

Jouw eigen weddenschappen samenstellen


Wil je je wedformulier personaliseren en het plezier verhogen met weddenschappen die op maat gemaakt zijn voor jou? ou, welkom bij de Unibet Bet Builder!

Nu kan je voetbalweddenschappen plaatsen op de grootste evenementen op de planeet zoals jij dat wil. Creëer je eigen markten, combineer winnende formules en maximaliseer je odds met de Bet Builder. Steun meerdere uitkomsten in één keer die elkaar niet tegenspreken en speel met de markten om tot de juiste odds voor jou te komen.

De Bet Builder is beschikbaar voor duizenden sportevenementen per jaar, van de Premier League, Serie A en WK voetbalwedstrijden tot FIFA eSports en internationale toernooien voor vrouwen. Het is perfect voor fans die graag doelpuntenmakers steunen of dol zijn op gele kaarten. Het geeft je de controle over alle actie, zodat je de laatste odds binnen handbereik hebt.

Dus als je ervan houdt om te wedden op match winnaars, eerste doelpunten makers, HT resultaten, totaal aantal doelpunten, kaarten en zelfs speler specials allemaal in een keer, dan is de Bet Builder je perfecte voetbal weddenschap metgezel.

 

Wat is een Bet Builder?


Als je nieuw bent bij sportweddenschappen dan vraag je je misschien af wat een Bet Builder is? Nou, een Bet Builder is de perfecte manier om je kennis van de odds te verbeteren en potentieel grote winsten te winnen. Een Bet Builder werkt door het toevoegen van meerdere keuzes van een wedstrijd in een mega weddenschap, en dus het verhogen van de totale odds. Elke keer dat je op een gekozen markt klikt - zoals een team dat wint, de juiste score, of een speler die als eerste scoort - zal de Bet Builder die selectie toevoegen aan je wedformulier. Hoe meer markten je selecteert, hoe groter je wedformulier wordt en hoe groter de winkansen.

Nu zou je kunnen denken dat dit is zeer vergelijkbaar is met een meervoudige of accumulator. De Bet Builder werkt volgens dezelfde principes als accumulators. Hoe meer selecties je maakt, hoe groter de totale odds worden en dus hoe groter je potentiële uitbetaling wordt. Echter, het grote verschil hier is dat de bet builder alle tegenstrijdige markten uitsluit.

Dit is een van de belangrijkste Bet Builder regels en is perfect om je te helpen de juiste selecties te maken. Bijvoorbeeld, als je wilt wedden op Southampton om een League Cup wedstrijd tegen Preston te winnen, kan je niet wedden op 0-0 met de Bet Builder. De Bet Builder regels zullen je dit niet toelaten. Als je eenmaal een selectie hebt gemaakt op een team dat wint, dan verdwijnt de optie om in te zetten op een 1-1 correcte score.

Dit betekent dat je nooit per ongeluk een tegenstrijdige weddenschap maakt, of een mega accumulator bouwt om er vervolgens achter te komen dat het niet werkt! Het mooie van een Bet Builder is dat het direct de berekeningen voor je doet, zodat je weet op wat je nog kan inzetten. Je kunt ook snel jouw risico en potentiële uitbetaling zien voordat je meer selecties aan je wedformulier toevoegt.

 

Bet Builder Tips

Het optimaal gebruik maken van de bet builder is een geweldige manier om jouw wed ervaring te verbeteren en mogelijk nog grotere uitbetalingen te winnen. Je hoeft niet meerdere weddenschappen bij te houden en je kunt alle uitkomsten in de gaten houden met één wedformulier.

Een van de beste bet builder tips is de regel van drie: correcte score, eerste doelpunten maker en totaal aantal corners. Dit is een eenvoudige drie-weg weddenschap die zich richt op onderhoudend, aanvallend voetbal en je keuzes spelen in samenhang. Bijvoorbeeld, je zou kunnen wedden op Tottenham om als eerste te scoren in een 2-1 overwinning op Brighton, met vier of meer corners. De odds zullen veel groter zijn in de Bet Builder, dan wanneer je alle drie de weddenschappen op individuele markten plaatst - en dus zijn jouw potentiële beloningen groter!

De regel van drie kan gebruikt worden op vele andere bet builder combinaties en is een goed startpunt voor nieuwe gokkers die beter willen leren hoe sportweddenschappen werken. Zodra je je kennis te ontwikkelen kunt u vervolgens uit te breiden tot zes picks, of zelfs tot een maximum van 12!

Ondertussen zullen vele Premier League, Serie A en La Liga wedstrijden uitgebreide speler speciale weddenschappen bevatten die perfect zijn voor de Unibet Bet Builder. Hier kan je een spits steunen om twee doelpunten te scoren, een andere om de lat te raken en een derde om uit het veld te worden gestuurd. Je hebt nu de weddenschap gemaakt die je wilt, in plaats van dat er een voor je wordt gemaakt die misschien niet goed is.

Als je niet zeker bent over het toevoegen van grote odds aan je Bet Builder wedformulier, overweeg dan om een reeks van kleine odds te kiezen. Markten zoals +0.5 doelpunten totaal, +2.5 gele kaarten en thuisoverwinningen voor teams die bovenaan staan zijn meestal 'veiligere' weddenschappen. De winkansen zijn kleiner, maar er is dus minder risico en meer kans dat ze uitbetalen.

Het is ook goed om te weten dat de Bet Builder alleen weddenschappen aanbiedt voor de wedstrijd. Zodra een wedstrijd begint kun je nog steeds de In Play voetbal weddenschappen bekijken en zelfs bepaalde wedstrijden live streamen. Het volgen van de live weddenschappen is een geweldige manier om alle actie te volgen en je weddenschappen op peil te houden!

Wat je tactiek ook is, vergeet niet om je wedbriefje dubbel te checken voor je je weddenschappen plaatst en voel je vrij om Unibet's uitgebreide statistiekenbank en vormgidsen te bekijken om je te helpen die winnende weddenschappen te maken!

Pas jouw voetbalweddenschappen aan met de Unibet Bet Builder


De Unibet Bet Builder is één van de snelste en meest uitgebreide in zijn soort overal online. Het geeft spelers toegang tot snelle winkansen en duidelijke combinaties. Hier is een eenvoudige stap-voor-stap handleiding over de Bet Builder regels en hoe het te gebruiken bij het controleren van de laatste voetbal odds:

  • Zoek de gewenste wedstrijd in het sportsbook en klik op de Bet Builder tab
  • Begin je weddenschap te bouwen door te klikken op de beschikbare pre-match markten
  • Je zult zien dat de selecties worden toegevoegd aan je wedformulier
  • Wanneer je een selectie maakt, zullen alle tegenstrijdige opties zwart worden gemaakt

Blijf selecties toevoegen totdat je tevreden bent met jouw weddenschap en controleer het wedformulier om jouw odds te berekenen

Voer je inzet in om je potentiële uitbetaling te beoordelen en vergeet niet dat je maximaal 12 selecties kunt maken op de Bet Builder.

Klik op 'Inzetten' om het proces te voltooien!

Vergeet niet dat de Bet Builder automatisch weddenschappen die niet kunnen uitwist wanneer je een selectie maakt, zodat je dat zelf niet hoeft te doen! Dus, laten we zeggen dat je wilt wedden op Ajax vs PSV. Je wedt op de thuisploeg die als eerste scoort, een correcte score van 2-1 en meer dan 4.5 kaarten die worden gegeven. Je zult in het wedformulier zien dat de odds zijn gestegen voor alle drie de weddenschappen. Wanneer je je inzet invoert zie je je potentiële uitbetaling.

Op dit punt is het de moeite waard om te controleren of je tevreden bent met je selecties voordat je op 'Inzetten' klikt.  Misschien kan je de door jou gekozen wedstrijd live streamen via Unibet TV, of kan je de actie volgen met onze live voetbal odds, die beschikbaar zijn voor wedstrijden in de aller grootste competities en internationale toernooien ter wereld.

Bet Builder App


Fans van mobiele sportweddenschappen kunnen vandaag nog de Unibet Sports app downloaden en de Bet Builder app op hun telefoon krijgen! Het werkt precies hetzelfde als de desktop site en berekent je odds net zo snel, zodat je snel de weddenschappen kunt afsluiten die voor jou het belangrijkst zijn.

Krijg toegang tot de beste Bet Builder in slechts een paar tikken van je apparaat en maak die cruciale keuzes terwijl je op pad bent. Unibet Sports geeft je de vrijheid en flexibiliteit om weddenschappen te plaatsen op een moment dat het jou uitkomt, wat betekent dat je de laatste Bet Builder tips voor vandaag kan bekijken terwijl je in de bus zit, in een café zit of zelfs aan het relaxen bent op het strand!

Het mooie aan Unibet Sports is dat je gemakkelijk toegang hebt tot je volledige wedprofiel. Dat betekent dat je geld kan opnemen en storten, betaalmethodes toevoegen, je profielinstellingen kunt wijzigen, deelnemen aan toernooien en zelfs live sport streamen via je Apple of Android toestel. En natuurlijk kun je op elk gewenst moment toegang krijgen tot de Bet Builder!

Dus, of je nu graag online wedt of via de Unibet Sports app, de Bet Builder is de perfect voor iemand die graag meerdere weddenschappen plaatsen en grote uitbetalingen van kleine inzetten najagen.

Registreer je nu