Bet Builder Wedgids

Bouw je eigen weddenschappen

Wil je je wedformulier personaliseren en het plezier verhogen met selecties die je op dezelfde wedstrijd kan zetten? Maak dan kennis met Unibet Bet Builder.

Nu kan je voetbalweddenschappen plaatsen op de grootste evenementen op deze wereld zoals jij dat wil. Creëer je eigen wedformulier, combineer winnende selecties en maximaliseer je kansen met de bet builder. Selecteer meerdere selecties in één keer om tot hogere odds te komen.

De Bet Builder is beschikbaar voor duizenden sportevenementen per jaar, van de Premier League, Serie A en WK voetbalwedstrijden tot internationale toernooien voor vrouwen. Het is perfect voor fans die graag doelpuntenmakers steunen of dol zijn op veel doelpunten. Het geeft je de controle over alle actie, zodat je de laatste odds binnen handbereik hebt.

Dus als je ervan houdt om te wedden eerste doelpuntenmakers, full-time resultaten, HT resultaten, totaal aantal doelpunten, allemaal in één keer? Dan is de bet builder perfect voor jou.

Wat is een Bet Builder?

Als je nieuw bent bij sportweddenschappen dan vraag je je misschien af wat een bet builder is? Nou, een bet builder is de perfecte manier om jouw kennis met de odds te verbeteren en potentieel grote winsten te behalen. Een Bet Builder werkt door het toevoegen van meerdere selecties van één wedstrijd in een mega weddenschap, en dus het verhogen van de totale odds. Elke keer dat je op een gekozen markt klikt - zoals een team dat wint, de juiste score, of een speler die als eerste scoort - zal de bet builder die selectie toevoegen aan je wedformulier. Hoe meer je er selecteert, hoe groter je wedformulier wordt en hoe groter de winkansen.

Nu zou je kunnen denken dit is zeer vergelijkbaar met een meervoudige of accumulator inzet. De bet builder werkt volgens hetzelfde principe als accumulators, waarbij hoe meer selecties je maakt, hoe groter de totale odds worden en dus hoe groter je potentiële uitbetaling wordt. Echter, het grote verschil hier is dat de bet builder alle tegenstrijdige selecties uitsluit.

Dit is een van de belangrijkste bet builder regels en is perfect om jou te helpen de juiste selecties te maken. Bijvoorbeeld, als je wilt wedden op Ajax om een Bekerwedstrijd tegen PSV te winnen EN je selecteert de correct score 0-0, dan zal de Bet Builder dit niet toelaten. Zodra je een selectie maakt, laten we zeggen dat je inzet op het thuisspelende team wint, dan verdwijnt de optie om te wedden op een 1-1 correcte score.

Dit betekent dat je nooit per ongeluk een tegenstrijdige weddenschap maakt, of een mega accumulator bouwt om er vervolgens achter te komen dat het niet werkt! Het mooie van een bet builder is dat het direct de berekeningen voor je doet, zodat je weet welke selecties nog haalbaar zijn om op in te zetten. Je kunt ook snel je risico en potentiële uitbetaling zien voordat je meer selecties aan jouw wedformulier toevoegt.

Bet Builder Tips

Het beste halen uit de bet builder is een geweldige manier om je wed ervaring te verbeteren en potentieel nog grotere uitbetalingen te winnen. Je hoeft niet meerdere weddenschappen bij te houden en je kunt alle uitkomsten in de gaten houden op één wedformulier.

Een van de beste bet builder tips is de regel van drie: correcte score, eerste doelpuntenmaker en winst van een team. Dit is een eenvoudige three-fold weddenschap die zich richt op onderhoudend en aanvallend voetbal. Bijvoorbeeld, je zou kunnen wedden op AZ om als eerste te scoren in een 2-1 overwinning op Cambuur. De kansen zijn veel groter in de Bet Builder dan wanneer je alle drie de weddenschappen individueel zou plaatsen. Je potentiële winsten zijn dus groter!

De regel van drie kan gebruikt worden op vele andere bet builder combinaties en is een goed startpunt voor nieuwe spelers die beter willen leren hoe sportweddenschappen werken. Zodra je je kennis verder ontwikkelt, kun je uitbreiden naar 6 selecties of zelfs tot een maximum van 12 selecties gaan!

Ondertussen zullen vele Premier League, Serie A, Eredivisie en La Liga wedstrijden uitgebreide markten bevatten die perfect zijn voor de Unibet Bet Builder. Hier kan je een spits steunen om twee doelpunten te maken, een team steunen om te winnen en ga zo maar door. Je hebt nu de weddenschap gemaakt die je wilt, in plaats van dat er eenn voor je wordt gemaakt die misschien niet goed is.

Als je niet zeker bent over het toevoegen van grote odds aan je Bet Builder betslip, overweeg dan om een reeks van lage odds te kiezen. Markten zoals +0.5 doelpunten totaal en thuisoverwinningen voor teams die bovenaan staan zijn meestal 'veiligere' weddenschappen. De winkansen zijn kleiner, maar er is dus minder risico en meer kans dat ze uitbetalen.

Het is ook goed om te weten dat de Bet Builder alleen weddenschappen aanbiedt voor de wedstrijd. Zodra een wedstrijd begint kun je nog steeds live voetbal weddenschappen bekijken en zelfs bepaalde wedstrijden livestreamen. Het volgen van de live winkansen is een geweldige manier om alle actie te volgen!

Wat je tactiek ook is, vergeet niet om je wedformulier dubbel te controleren voor je je weddenschappen plaatst en voel je vrij om Unibet's uitgebreide statistieken en wedgidsen te bekijken om je te helpen bij het maken van je winnende keuzes!

Pas je voetbalweddenschappen aan met de Unibet Bet Builder

De Unibet Bet Builder is één van de snelste en meest uitgebreide in zijn soort online. Het geeft spelers toegang tot snelle odds en duidelijke combinaties. Hier is een eenvoudige stap-voor-stap handleiding over de Bet Builder regels en hoe het te gebruiken bij het controleren van de laatste voetbal kansen:

  • Zoek de wedstrijd waar je op wilt wedden in ons sportsbook en klik op de Bet Builder tab
  • Begin je weddenschap te bouwen door te klikken op de beschikbare pre-match markten
  • Je zult zien dat de selecties worden toegevoegd aan je wedformulier
  • Wanneer je een selectie maakt, zullen alle tegenstrijdige opties zwart worden gemaakt

Blijf selecties toevoegen totdat je tevreden bent met jouw weddenschap en controleer het wedformulier om je odds te berekenen
Voer je inzet in om je potentiële uitbetaling te beoordelen en vergeet niet dat je maximaal 12 selecties kunt maken op de Bet Builder.
Op dit punt is het de moeite waard om te controleren of je tevreden bent met je selecties voordat je op 'Plaats Inzet' klikt. Leun dan achterover en geniet van het spel! Misschien kan je de door jou gekozen wedstrijd live streamen via Unibet Betstream, of kan je de actie volgen met onze live voetbal odds, die beschikbaar zijn voor wedstrijden in de grootste competities en internationale toernooien ter wereld.

Als je helemaal tevreden bent klik dan op 'Plaats inzet' om het proces te voltooien!

Bet builder app

Fans van mobiele sportweddenschappen kunnen vandaag nog de Unibet Sports app downloaden en de bet builder app op hun telefoon krijgen! Het werkt precies hetzelfde als de desktop website en berekent je odds net zo snel, zodat je snel de weddenschappen kunt afsluiten die voor jou het belangrijkst zijn.

Krijg toegang tot de beste Bet Builder in slechts een paar klikken op je mobiel en maak die cruciale selecties terwijl je op pad bent. Unibet Sports geeft je de vrijheid en flexibiliteit om weddenschappen te plaatsen op een moment dat het jou uitkomt, wat betekent dat je de laatste Bet Builder tips voor vandaag kan bekijken terwijl je in de bus zit, in een café zit of zelfs aan het relaxen bent op het strand!

Het mooie aan Unibet Sports is dat je gemakkelijk toegang hebt tot je volledige wedprofiel. Dat betekent dat je geld kan opnemen en storten, betaalmethodes toevoegen, je profielinstellingen wijzigen, deelnemen aan sportweddenschappen toernooien en zelfs live sport streamen via je Apple of Android toestel. En natuurlijk kun je op elk moment toegang krijgen tot de bet builder!

Dus, of je nu graag online een weddenschap plaatst of via de Unibet Sports app, de weddenschapsbouwer, oftewel Bet Builder, is perfect voor wie graag meerdere weddenschappen en grote uitbetalingen met kleine odds wil pakken.