Hoe werkt Live Wedden?

In-Play wedden, ook bekend als live wedden, is een van de meest populaire vormen van wedden en groeit elk jaar. Live wedden geeft je de ultieme sensatie als je kiest uit verschillende soorten weddenschappen op verschillende sporten terwijl de evenementen zich ontwikkelen. Het betekent dat je de volledige controle heeft over jouw weddenschappen op het moment dat je ze wilt afsluiten - en geeft je de beste kansen.

Maar hoe werkt live wedden? In deze gids leer je over de verschillen tussen wedden en live wedden, de voordelen van het ontwikkelen van jouw begrip van In-Play wedden, en hoe live streaming jouw keuzes verder kan helpen.

 

Het verschil tussen Wedden en Live wedden

Live wedden is in feite een evolutie van normale weddenschappen, maar het vindt plaats tijdens live sportevenementen. De meeste markten, zoals doelpuntenmakers, wedstrijduitslagen en puntentotalen blijven actief tijdens Live weddenschappen.

Maar het ultieme verschil tussen normale weddenschappen en Live weddenschappen is dat de kansen van de live weddenschappen heel snel kunnen veranderen tijdens een wedstrijd. En dit betekent dat je van gedachten kunt veranderen over weddenschappen tijdens sportevenementen, door over te stappen op andere teams, spelers of uitkomsten.

Bijvoorbeeld, je kunt voor de wedstrijd inzetten op Ajax om Excelsior te verslaan in de beker. Deze odds voor Ajax zullen waarschijnlijk niet erg hoog zijn en zodra de weddenschap is geplaatst, zit je vast aan de odds. Mocht Excelsior voortijdig scoren dan zullen de odds van Ajax stijgen, maar dat heb je dan gemist.

Wat je met live sportweddenschappen kunt doen is het moment kiezen waarop je de weddenschap wilt afsluiten. Natuurlijk is het aan jou om te beslissen wanneer je de weddenschap plaatst, wetende dat de odds waarschijnlijk zullen stijgen of dalen, afhankelijk van hoe de gebeurtenissen zich zullen afspelen tijdens de wedstrijd.

 

Hoe kan ik Live Wedden?

Het is gemakkelijk om gewend te raken aan hoe je In Play en live tijdens sportevenementen kunt wedden. Ons sportwedkantoor hier bij Unibet werkt op dezelfde manier, of het nu pre-game of Live is. Je vindt gewoon de live wedstrijd waarop je wilt wedden en klikt op de markt die je overweegt. Dan, wanneer je denkt dat het moment juist is, maak je de weddenschap.

Er is meestal een kleine vertraging van een paar seconden tussen het plaatsen van jouw weddenschap en het accepteren ervan. Dit is om er zeker van te zijn dat een belangrijke gebeurtenis, zoals een doelpunt bij voetbal of een eagle bij golf, de live odds niet drastisch heeft veranderd terwijl je de weddenschap aan het plaatsen was.

Inderdaad, kansen kunnen in een splitseconde veranderen, en daarom kan live wedden zo leuk zijn. In staat zijn om de exacte timing van een gebeurtenis te raden is inderdaad erg moeilijk!

 

Kenmerken van Live weddenschappen

Live wedden heeft de wereld van sport gaming naar een geheel nieuw level gebracht. Niet alleen kan je live wedden, je kan ook wedstrijden bekijken, de live statistieken volgen en zelfs uitbetalen tijdens de actie.

Het betekent dat je nooit iets mist en hier bij Unibet hebben we tal van functies om je live wedervaring te helpen.

 

Unibet TV Live Streaming

Sport live streamen met Unibet TV heeft een revolutie teweeggebracht in het online wedden de laatste jaren. En het heeft ook live wedden erg naar voren gebracht.Je kan elk jaar duizenden sportevenementen live streamen en erop wedden met Unibet. Wij bieden onze diensten aan op voetbal, basketbal, hockey, tennis en een hele reeks andere sporten.

Bekijk live sport en wed live via je computer, smartphone of tablet. Onze Unibet app kan je downloaden en installeren zodat je snel de laatste kansen krijgt, alsook de up-to-date live streams.

Unibet TV live streamt wedstrijden van de grootste voetbalcompetities in Europa, Australië, Brazilië en de Verenigde Staten. Je kan onder andere wedstrijden uit La Liga, Bundesliga en Serie A live bekijken.

In Amerikaanse sporten zoals NHL en NBA, tonen wij elke wedstrijd van het seizoen in volledige live stream naast Live weddenschapsmarkten. En we laten ook wedstrijden van enkele van de grootste internationale sporttoernooien op de planeet, zoals de Copa America, Africa Cup of Nations en de Cricket World Cup zien!

Onze Unibet TV live stream is beschikbaar voor onze spelers als je ingelogd bent en geld op je Unibet rekening hebt staan. Als je geen geld op je rekening hebt, kan je nog steeds onze live streams bekijken als je een weddenschap hebt geplaatst in de laatste 24 uur. En veel van onze topwedstrijden zijn voorzien van live commentaar, zodat je precies weet wat er aan de hand is!

 

Cash Out functie

Onze unieke Cash Out functie geeft jou de mogelijkheid om uit te cashen op een lopende weddenschap voordat de uitkomst is beslist, zodat je een deel van je winst veilig kunt stellen of je verlies kunt beperken.

Bijvoorbeeld: Laten we zeggen dat je een live weddenschap van €10 heeft geplaatst op Ajax om te winnen tegen Feyenoord met de kansen van 1.50, waarbij de uitbetaling €20 zal zijn als je de weddenschap wint. Ajax leidt met 1-0 maar Feyenoord domineert de wedstrijd en gaat voor een doelpunt met nog 20 minuten te gaan in de wedstrijd. Het gelijkmakende doelpunt lijkt onvermijdelijk en jouw weddenschap lijkt onzeker. Onze Cash Out functie bied je de mogelijkheid om je weddenschap veilig te stellen met een uitbetaling van bijvoorbeeld €16 door je live weddenschap uit te cashen, in plaats van te wachten tot de wedstrijd is afgelopen en je jouw weddenschap mogelijk verliest.

De Cash Out functie geeft je simpelweg de mogelijkheid om een deel van je winst veilig te stellen door op de 'Cash Out' knop te drukken. Het geld zal onmiddellijk op je account worden bijgeschreven.

Op dezelfde manier, door middel van de Cash Out functie, kun je ook jouw verliezen verminderen. Laten we zeggen dat jouw weddenschap hetzelfde is als hierboven, met het verschil dat Feyenoord met 1-0 voor staat. Omdat Feyenoord de wedstrijd domineert, denk je dat Ajax niet in staat zal zijn om de wedstrijd om te draaien en te winnen. In plaats van jouw hele weddenschap te verliezen, kun je besluiten om je verlies te beperken en ons aanbod te accepteren door op de 'Cash Out' knop te drukken en een deel van je inzet terug te krijgen.

Veel fans gebruiken deze optie ook om te wedden op 0-0 gelijkspel in voetbal, die in eerste instantie zal worden geprijsd op ongeveer 4.00. Als de wedstrijd verder gaat zonder doelpunt, zullen deze odds kleiner worden. Fans kunnen dan hun 0-0 weddenschap uitbetalen als ze denken dat er een late goal gaat komen!

 

Actie Wedden

Actie Wedden is een unieke functie van ons Live Betting product. Het geeft je een spannende wed ervaring waar je bliksemsnel weddenschappen kunt plaatsen, meestal op het volgende evenement in een specifieke sport.

Resultaten bij actie wedden worden veel sneller bevestigd dan standaard weddenschappen, en geven je de kans om te winnen in minder dan 60 seconden.

Unibet heeft de grootste selectie van Actie Wedden markten. Je kunt Actie Wedden ervaren voor sporten zoals voetbal, tennis, cricket, basketbal, volleybal, darts en nog veel meer. Om een weddenschap te plaatsen zoek je simpelweg naar het rode bliksemschicht logo in onze Live Betting markten. Dan kan je een weddenschap plaatsen en kijk je hoe de actie zich voortzet en ontvang je je winsten binnen enkele seconden. 

 

De Visualisatie

De Visualisatie is ons scorebord bij weddenschappen in het spel. Via deze functie kun je het spel visualiseren. Bijvoorbeeld, Bij voetbal, kun je zien waar de bal is op het veld, hoe de bal beweegt, welk team de bal heeft, of er een aanval is of zelfs een gevaarlijke aanval, evenals statistieken over de wedstrijd.

Met de visualisatie zie je alles wat je nodig hebt om een goede weddenschap te maken. Het geeft je informatie over het aantal schoten op doel en naast het doel, de gegeven kaarten in de wedstrijd, aantal corners, in welke wedstrijdminuut de wedstrijd zich bevindt en natuurlijk de score zelf. De visualisatie biedt ook een heat map van het veld, waarop je gemakkelijk kan zien waar de meeste actie heeft plaatsgevonden. Unibet's visualisatie is een uitstekend hulpmiddel voor wanneer je Live wedt!

Wed nu Live