NFL live streamen met Unibet

Het gebeurt al lang niet meer dat mensen buiten de VS enkel naar de laatste wedstrijd van het NFL-seizoen kijken, de Super Bowl-finale. De Super Bowl werd vele jaren internationaal uitgezonden, maar het seizoen voorafgaand aan die wedstrijd was in de meeste delen van de wereld lastig te bekijken. 

Dat is nu echter allang voorbij! Met Unibet TV kan je nu het hele NFL-seizoen live streamen. Je kan alle wedstrijden bekijken, inclusief de Super Bowl! Maak je klaar voor de spanning van het komende NFL-seizoen. 

De belangstelling voor de National Football League, de NFL, neemt over de hele wereld toe, net als voor de sport American football. De NFL is een combinatie van twee verschillende eerdere sportcompetities, genaamd de ACF (American Football Conference) en de NFC (National Football Conference). Beide competities hebben elk 16 teams, dus de NFL bestaat uit in totaal 32 teams. Veel fans over de hele wereld weten niet dat de Super Bowl in feite de finale is tussen de winnaars van de AFC en de NFC. 

  

Hoe werkt Unibet TV? 

Wedden op en stream van live sport is zeer gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen om de NFL live te streamen is klant zijn van Unibet en ervoor zorgen dat er geld op je account staat. Je hoeft niet eens een weddenschap te plaatsen om naar de NFL te kunnen kijken, maar je kunt de NFL-noteringen van Unibet hier vinden. 

Met de Unibet Bet and Watch-functie kan je nieuwe talentvolle quarterbacks zoals Patrick Mahomes en Lamar Jackson het zien opnemen tegen nog steeds actieve legendarische quarterbacks zoals Aaron Rodgers, Drew Brees en de legende die de meeste mensen beschouwen als de beste quarterback ooit, Tom Brady. 

  

Live streamen Super Bowl  

Zoals we al hebben gezegd, zal Unibet de live stream van de Super Bowl beschikbaar stellen voor alle klanten. Elk jaar kijken ongeveer 100 miljoen mensen naar de Super Bowl, alleen al in de Verenigde Staten! 

Super Bowl 53 werd gespeeld op 4 februari 2019 en werd gewonnen door de New England Patriots (met uiteraard Tom Brady aan het roer), met een score van 13-3 tegen de Los Angeles Rams (voorheen de Saint Louis Rams). Het was een wedstrijd met een zeer lage score die alom werd bekritiseerd omdat het een beetje saai was. Het was compleet het tegenovergestelde van Super Bowl 52, waarin de Philadelphia Eagles de Patriots versloegen met een score van 41-33, in een wedstrijd waar beide aanvallen vrijwel niet te stoppen waren. 

In de op zondag 2 februari 2020 gespeelde Super Bowl 54 (seizoen 2019/2020) wonnen de Kansas City Chiefs van de San Francisco 49'ers. De in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens (Florida) gespeelde wedstrijd werd door miljoenen mensen bekeken, evenals de live optredens gedurende de rust, met Jennifer Lopez en Shakira als belangrijkste artiesten. 

De volgende SuperBowl LVII zal op 12 februari 2023 worden gehouden in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona. Het belooft een spannende wedstrijd te worden met een spectaculaire show tijdens de rust, met optredens van bekende artiesten in de Halftime Show van de Super Bowl van dit jaar. 

Maak je dus klaar om nog meer naar de NFL te kijken met Unibet, de eerste aanbieder van weddenschappen met streamingrechten op zowel het hele seizoen als de Super Bowl.  

  

Registreer om de NFL te bekijken