Wat zijn bingo chat games?

September 13, 2022

Wij streven ernaar om onze bingo spelers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Daarom hebben we een breed scala aan bingo chat games gemaakt die niet alleen geweldige prijzen bieden, maar de bingo-ervaring extra bijzonder maken. 

Deze spellen geven je niet alleen de kans om gezellig te praten met je medespelers, ze bieden ook speciale bonussen. Lees snel verder om meer te weten te komen over de chat games die je kunt vinden in onze online bingoruimtes.

Anagrammen:

De chat moderator zal aangeven over welk onderwerp het anagram gaat (bijv. sport) met de door elkaar gegooide letters (bijv. bvlotea). Om te winnen moet je ‘ANAGRAM’ zeggen en vervolgens het woord raden. De eerste persoon die het juiste antwoord geeft na het aftellen (vijf tot één) wint de bingo bonus. Onthoud dat je ‘Anagram’ moet zeggen voordat je gokt, anders is je poging ongeldig. 

Voorvoegsel: Anagram

Positie: Eerste

Birthdays:

Geef je verjaardag door aan de chat moderator in het formaat DD/MM (bijv. 01/02). Als de operator beide nummers van je verjaardag afroept, moet je ‘Birthday’ en je nummers roepen om te winnen. Spelers die twee dezelfde nummers in hun verjaardag hebben (bij. 05/05) moeten een ander nummer kiezen om het spel eerlijk te houden. 

Voorvoegsel: Birthday

Positie: Eerste juiste claim

Devils:

Zoek naar 3 nummers die eindigen op 6. Als de chat moderator 3 nummers heeft afgeroepen met een 6 aan het einde, roep je ‘DEVILS’ in de chat om te kunnen winnen. 

Voorvoegsel: Devils

Positie: aan te kondigen voor de start van het bingo spel

Fill in the Blank:

De chat moderator zal aan de bingo room een citaat of gezegde vragen uit een rijm, boek of film. Daarna zal hij aftellen van vijf tot één. Spelers moeten ‘Blank’ ingeven in de chat gevolgd door hun gok. De eerste persoon die het goed raadt, wint de bingo bonus. (bijv. suja suja kindje, moeder is je mintje, vader is je winnebrood, over een jaar is het ___ ___) de speler moet vervolgens ‘kindje groot’ zeggen. 

Voorvoegsel: Blank

Positie: Eerste

Hungry:

De chat moderator geeft een aanwijzing over een maaltijd of een snack en de eerste letter hiervan. De eerste persoon die ‘hungry’ zegt in de chat, gevolgd door het juiste antwoord na het aftellen van vijf tot één, wint een bingo bonus. (bijv. Ontbijt – SP = Spiegelei)

Voorvoegsel: Hungry

Positie: Eerste

Karaoke Queen:

De chat moderator geeft een zin uit een bekend liedje aan de spelers in de chatruimte. De eerste persoon die in de chat ‘Karaoke’ roept en het juiste antwoord doorgeeft na het aftellen van vijf tot één, wint het spel. (bijv. young and sweet, only seventeen = dancing queen).

Voorvoegsel: Karaoke

Positie: Eerste

Lucky Number:

Geef de chat moderator een nummer van 1 tot 90/75/80, afhankelijk van welke bingo variant je speelt. Als je nummer wordt weergegeven, roep je ‘Lucky number + jouw nummer’. Als jij de eerste bent met het juiste antwoord, win je een bingo bonus. 

Voorvoegsel: Lucky number

Positie: Eerste

Mines A Double:

Spelers moeten bij dit spel letten op de dubbele nummers 11, 22, 33, 44, 55 enzovoort. Wanneer een dubbel nummer wordt afgeroepen door de chat moderator, moeten alle spelers ‘Mines A Double’ ingeven in de chatroom, gevolgd door het dubbele nummer. Degene die het juiste antwoord roept, maakt kans op het winnen van de bingo bonus. 

Voorvoegsel: Mines A Double

Positie: aan te kondigen voor de start van het bingo spel

Movie Madness:

De chat moderator zal een personage uit een bekende film benoemen. Als jij weet over welke film het gaat, moet je ‘Movie’ zeggen in de chat, gevolgd door het juiste antwoord. De eerste persoon die na de countdown (van vijf tot één) weet welke film bij het personage hoort, wint de bingo bonus. 

Voorvoegsel: Movie

Positie: Eerste

Missing Vowels:

De chat moderator plaatst een woord in de chat waarvan de klinkers ontbreken. Spelers moeten het volledige woord vormen en de klinkers toevoegen na de countdown van vijf tot één. Wie het juiste antwoord doorgeeft, kan de bingo bonus winnen. (bijv. B_NG_ = BINGO)

Voorvoegsel: Nvt

Positie: wordt bekend gemaakt voor de start van het bingo spel

Opposites:

De chat moderator plaatst een woord in de chat en spelers moeten het tegenovergestelde woord raden nadat de teller van vijf naar één is gegaan (bijv. omhoog = omlaag). De winnaar wint een bingo bonus. 

Voorvoegsel: Nvt

Positie: wordt bekend gemaakt voor de start van het bingo spel

Sirens:

Spelers moeten letten op 3 nummers die eindigen op een 9. Als er 3 nummers zijn gevallen met een 9 aan het einde, moet je ‘SIRENS’ ingeven in de chat om te kunnen winnen. 

Voorvoegsel: Sirens

Positie: aan te kondigen voor de start van het bingo spel

Trivia:

De CM zal individuele trivia-vragen stellen tijdens deze ronde. De persoon die ‘TRIVIA’ zegt en het juiste antwoord doorgeeft na de countdown (van vijf tot één) kan de bingo bonus winnen. Onthoud dat je ‘Trivia’ moet zeggen, anders is je antwoord niet geldig. 

Voorvoegsel: Trivia

Positie: wordt voor de aanvang van het spel bekend gemaakt. 

Twister:

De chat moderator geeft je een reeks cijfers. Om te winnen moet je wachten op dat nummer OF het tegenovergestelde. Vervolgens roep je ‘TWISTER’ in de chat met beide nummers. 

Voorvoegsel: Twister

Positie: aan te kondigen voor de start van het bingo spel.

Jump:

Je geeft de chat moderator vijf nummers waarbij je telkens één nummer weglaat op het getallenraster (bijv. 3 5 7 9 11). Als je nummers worden afgeroepen, zeg je ‘Jump + jouw nummers’ om te winnen. De persoon die wint, ontvangt een bingo bonus. 

Voorvoegsel: Jump

Positie: Eerste

Cube:

Geef de chat moderator één getal. Om te winnen moet je een vierkant hebben met jouw nummer op het getallenraster. Wanneer je nummer plus nog drie andere nummers die een vierkant vormen worden genoemd door de CM, roep je ‘Cube + jouw nummers’ in de chat. De eerste persoon die hierin slaagt, wint. 

Voorvoegsel: Cube

Positie: Eerste

Bingo:

Geef de chat moderator één nummer uit elk van de B-, I-, N-, G- en O-kolommen op het getallenraster. Als al je vijf nummers zijn omgeroepen, geef je ‘Bingo + jouw nummers’ in de chat om te winnen. 

Voorvoegsel: Bingo

Positie: Eerste

Blackjack:

Geef de CM drie cijfers met als som 21, bijvoorbeeld 5, 6, 10. Als je getallen worden genoemd, roep je ‘Blackjack + jouw nummers’. Slaag je hier als eerste in, dan win je de bingo bonus. 

Voorvoegsel: Blackjack

Positie: Eerste

Corners: 

Geef de chat moderator de hoeknummers van een van je bingokaarten (bijv. 1, 15, 61, 75). Als je nummers worden afgeroepen, roep je ‘Corners + jouw nummers’ om te winnen. 

Voorvoegsel: Corners

Positie: Eerste

Mirrors:

Geef de chat moderator twee getallen die elkaar spiegelen (bijv. 12/21). Als jouw nummers worden weergegeven, roep je ‘Mirrors + je getallen’. Ben je de eerste persoon die hierin slaagt, dan win je een bingo bonus. 

Voorvoegsel: Mirrors

Positie: Eerste

Gin:

Geef de chat moderator één nummer uit elk van de kolommen G, I en N op het getallenraster (bijv. 46, 16, 31). Als je nummers worden afgeroepen, geef je ‘Gin + jouw nummers’ in de chat om te winnen.

Voorvoegsel: Gin

Positie: Eerste

Gogo:

Geef de chat moderator twee getallen uit elk van de G- en O-kolommen op het getallenraster (bijv. 46, 47, 61, 68). Als je nummers worden afgeroepen, geef je ‘Gogo + jouw nummers’ in het chat-gedeelte om te winnen. 

Voorvoegsel: Gogo

Positie: Eerste

Lovely Legs:

Geef de chat moderator twee getallen met het nummer 1 in (bijv. 12, 51). Als je nummers worden afgeroepen door de CM, roep je ‘Lovely Legs + jouw nummers’. Ben je de eerste persoon die hierin slaagt, dan win je de bingo bonus. 

Voorvoegsel: Lovely Legs

Positie: Eerste

Tic Tac Toe:

Geef de chat moderator drie opeenvolgende getallen die op een diagonale, verticale of horizontale lijn op het getallenraster staan. Roep ‘Tic Tac Toe (TTT) + jouw nummers’ als je nummers worden genoemd. Win je, dan ontvang je een bingo bonus. 

Voorvoegsel: Tic Tac Toe (TTT)

Positie: Eerste

Megaladder:

Je geeft de chat moderator vier getallen op een rij op het getallenraster (bijv. 12, 13, 14, 15). Als je nummers worden afgeroepen door de CM, geef je ‘Megaladder + jouw nummers’ in de chat. Ben je de eerste persoon die het juiste antwoord geeft, dan win je een bingo bonus. 

Voorvoegsel: Megaladder

Positie: Eerste

Friends:

Geef de chat moderator vijf cijfers en de naam van je vriend (bijv. 1, 5, 7, 21, 52 + naam). Als je nummers worden afgeroepen door de CM, roep je ‘Friends + je nummers’. Ben je de eerste die zijn nummers ingeeft, dan winnen zowel jij als je vriend een bingo bonus. 

Voorvoegsel: Friends

Positie: Eerste