Jackpots

Onze Jackpot spellen zijn reuze spannend om aan mee te doen omdat er altijd een kans is om een enorme cash prijs te winnen. Wij bieden verschillende types Jackpots aan, hieronder vind je meer informatie.

Elke keer wanneer een speler een ticket koopt met cashgeld, gaat er een deel van de ticketprijs naar de progressieve jackpot prijzenpool. Dus hoe meer tickets er worden gekocht in Bingo, hoe groter de jackpot zal worden. De progressieve jackpot is gelinkt tussen al onze grote Bingo kamers - the Arena, the Podium, Grand Prix, All Stars en Grand Slam – waarmee jij veel kans hebt om te winnen.

Hoe win ik de progressieve jackpot?

Om een deel van de jackpot te winnen, moet je een full house verkrijgen voordat er een bepaald aantal ballen zijn omgeroepen.

Hoeveel kan ik winnen?

Ieder game type is anders, maar hoeveel jij kunt winnen hangt altijd af van jouw inzet (ticket prijs) en het aantal ballen dat omgeroepen is voordat jij een full house verkrijgt. Dus hoe minder ballen er omgeroepen zijn en hoe hoger jouw inzet, hoe meer van de jackpot jij zult winnen. Om de maximale uitbetaling te krijgen, dien je minimaal bingo te spelen voor €1 per ticket.

Als voorbeeld, wanneer jij de 75-Ball variant Bingo speelt: Als al jouw nummers binnen 44 ballen worden omgeroepen, win jij 17% van de actuele jackpot vermenigvuldigd met de ticketprijs van jouw spel.

75-Ball Variant         75-Ball     90-Ball  
Ballen omgeroepen Uitbetaling %       Ballen omgeroepen Uitbetaling %   Ballen omgeroepen Uitbetaling %
42 75%       42 75%   32 75%
43 40%       43 40%   33 - 34 45%
44 17%       44 21%   35 17%
45 7%       45 12.5%   36 - 37 6%
46 4%       46 8%   38 3%
47 2%       47 4%   39 - 40 2%
48 1.2%       48 2%   41 - 42 1.2%
49 0.8%       49 0.8%   43 0.8%
50 0.4%       50 0.4%   44 - 45 0.4%

Vaste jackpots en roltrap-jackpots zijn altijd beschikbaar, hoe vaak ze ook worden gewonnen! Je kunt deze jackpots winnen in de meeste van onze bingokamers.

Hoe kan ik een vaste jackpot of roltrap-jackpot winnen?

Om de jackpot te winnen hoef je alleen maar een full house te krijgen in een aangegeven hoeveelheid ballen of minder.

Hoeveel kan ik winnen?

Elke kamer heeft een jackpot met een andere waarde (zie de onderstaande tabel). Sommige van deze jackpots zijn ‘Community Jackpots’ – dit wilt zeggen dat een bepaald % van de jackpot wordt uitbetaald aan de speler(s) die de jackpot activeren. Het overige % gaat naar alle andere spelers die kaarten hebben gekocht in het winnende bingospel.

Kamer Jackpot Waarde Naam Ballen omgeroepen
The Arena €1.000
€50 - €500
Roltrap
JP55-58
52+
55 of 58 omgeroepen ballen of minder
The Podium €25 - €250 JP53-56 53,54,55 of 56 omgeroepen ballen of minder
All Stars €50 - €300 JP56,58 56 of 58 omgeroepen ballen of minder
Fairway €50 - €100 JP52 52 omgeroepen ballen of minder
Voorwaarden en bepalingen
  • Twee of meer spelers kunnen de full house prijs delen bij een spel bingo, ofwel spelers kunnen tickets hebben waarmee zij op hetzelfde moment een full house verkrijgen als een andere speler. Als dit gebeurt en spelers hebben recht op de jackpot dan wordt de jackpot verdeeld onder de winnaars.
  • Spelers hebben alleen recht op de jackpot als zij een ticket gekocht hebben. In gratis spellen heeft men dus geen recht op een jackpot.
  • Het hoogste percentage van een progressieve jackpot is te winnen met €1 tickets. Jackpot uitbetalingen zijn een percentage hiervan voor kleinere bedragen.
  • Gewonnen bedragen met voucher bonussen zullen aan de voucher balans worden toegevoegd tot aan de rondspeelvoorwaarden is voldaan.
  • Als de jackpot wordt vrijgespeeld in twee rondes die tegelijkertijd worden gespeeld in verschillende kamers, dan zal de ronde die als eerst gestart is volgens de server worden aangeduid als de eerste ronde waarbij de jackpot werd vrijgespeeld.
  • Unibet behoudt het recht, voor een korte periode, om jouw jackpot winsten te bekijken om de geldigheid te bepalen.
  • Unibet Bingo behoudt het recht om een jackpot te verwijderen als deze is gewonnen.
  • Unibet behoudt altijd het recht om de voorwaarden en bepalingen te veranderen of te beëindigen met of zonder aankondiging.
  • De algemene regels en bepalingen van Unibet zijn van toepassing en de beslissingen van Unibet en hun partners zijn bindend.
  • De originele Engelse versie van deze voorwaarden en bepalingen zijn vertaald naar andere talen. In het geval van afwijkingen of inconsistentie tussen de Engelse versie en andere talen hun versie, gelden steeds de Engelse voorwaarden en bepalingen.