06:35 Europe/Amsterdam
American Football

NFL 2023: Het laatste NFL nieuws en American Football wedtips – week 11

november 17, 2023november 19th, 2023

Wil je alles weten over de NFL? Dan ben je bij de Unibet blog aan het juiste adres. Wekelijks duiken we in de wereld van American football en de dynamiek van de NFL (National Football League). Onze missie? Je op de hoogte houden van het meest recente sportnieuws en je een kijkje geven in de unieke dynamiek van een NFL-wedstrijd. Met onze actuele sportupdates krijg je een helder overzicht van wat je kunt verwachten dit weekend.

Ben je op zoek naar inside informatie en wedtips voor de NFL? De NFL brengt elke week nieuwe kansen en tactische uitdagingen. We zorgen niet alleen voor de meest recente informatie, maar delen ook wedtips die je een tactisch voordeel kunnen geven in de wereld van sportweddenschappen. Met deze kennis goed in het achterhoofd, ben je uitstekend voorbereid om de mogelijkheden die elke NFL-week biedt, optimaal te benutten.

Het laatste NFL nieuws

Jason Pierre-Paul naar de Saints

Drievoudig Pro Bowler winner Jason Pierre-Paul heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij de New Orleans Saints. Hij is 34, maar laat via Instagram zien dat hij nog lang niet klaar is. Met 94,5 career sacks, waarvan 5,5 in de laatste twee seizoenen, brengt hij een schat aan ervaring.

De Saints kunnen wel wat versterking gebruiken. Met pass rush record, met in totaal slechts 18 sacks, staan ze op een teleurstellende 26e plek in de NFL. Vooral hun vleugelverdedigers hebben moeite om druk op de quarterback te zetten, met gezamenlijk slechts 7 sacks. Met JPP in de gelederen, die in zijn laatste Pro Bowl-seizoen bij de Buccaneers indruk maakte, is er weer wat extra pit. Misschien kan hij de Saints helpen hun pass-rush weer op peil te krijgen.

Jacksonville Jaguars zoeken naar offensieve vorm

Dit seizoen heeft de aanval van de Jacksonville Jaguars ondermaats gepresteerd. Hoofdcoach Doug Pederson wijt dit deels aan quarterback Trevor Lawrence, die door een knieblessure niet op volle kracht speelt. Pederson benadrukt dat deze blessure Lawrence’s bewegingsvrijheid beperkt, wat de dynamiek van het team beïnvloedt.
Lawrence, die zijn knie blesseerde in week 6, heft vooralsnog geen wedstrijden gemist. Na een teleurstellende prestatie tegen de 49ers, waarin het team slechts drie punten scoorde, lijkt Lawrence nu te herstellen. Hij geeft aan dat hij zich beter voelt en hoopt terug te keren naar zijn normale speelstijl.

Josh Allen geeft zichzelf de schuld

Josh Allen, quarterback van de Buffalo Bills, neemt het ontslag van offensieve coördinator Ken Dorsey persoonlijk op. Allen, die samenwerkte met Dorsey sinds 2019, voelt zich verantwoordelijk. Hij geeft toe dat beter spel van het team Dorsey’s baan had kunnen redden.

Na een teleurstellende nederlaag tegen de Denver Broncos en een seizoensrecord van 5-5, namen de Bills afscheid van Dorsey. Allen, die sinds 2019 met Dorsey werkt en hem zelfs aanbeval voor de positie, neemt dit zwaar op.

Allen gaf toe dat betere prestaties van het team het ontslag hadden kunnen voorkomen. De Bills hebben dit seizoen onder de verwachtingen gepresteerd, vooral sinds week 5, met gemiddeld slechts 20,5 punten per wedstrijd. Allen zelf leidt de league met 14 turnovers.

Voorbeschouwing NFL-wedstrijden dit weekend

Detroit Lions @ Chicago Bears

Favoriet: Detroit Lions @ 1.25
Aanvang: zondag 19 november – 19.00 uur.

Justin Fields maakt zijn rentree na een blessure voor de Chicago Bears in hun confrontatie met de Detroit Lions. De Bears, met een seizoen van ups en downs en een score van 3-7, zoeken naar stabiliteit. De Lions tonen indrukwekkende vorm met een score van 7 overwinningen uit 9 wedstrijden. Hun overwinning op de Los Angeles Chargers onderstreept hun reputatie als favorieten voor dit duel.
Wedtip: een weddenschap op een overwinning van de Lions lijkt een veilige keuze.

Pittsburgh Steelers @ Cleveland Browns


Favoriet: Browns @ 1.90
Aanvang
: zondag 19 november – 19:00 uur.
De laatste overwinning van Green Bay met 20-3 tegen een Los Angeles Rams team zonder Matthew Stafford kan misleidend zijn. Ondanks de eindstand was het een close game, waarbij de Rams met Brett Rypien als quarterback lieten zien dat ze met Stafford mogelijk sterker hadden gestaan. Hoe dan ook, ze wonnen wel en nemen deze overwinning en momentum mee richting de wedstrijd tegen de Steelers. De Pittsburgh Steelers, met odds van 1.58, lijken in het voordeel te zijn tegen de Green Bay Packers, die op 2.52 staan. Green Bay staat nu voor een grotere uitdaging tegen de sterke verdediging van de Pittsburgh Steelers. De Steelers, ondanks wat onzekerheid in hun aanval, toonden verbetering met Matt Canada actief aan de zijlijn als offensieve coördinator. Dit kan een uitdaging vormen voor Jordan Love en de aanval van de Packers. Verwacht wordt dat Pittsburgh een goede kans heeft om de leiding te nemen in deze confrontatie en de kwaliteiten heeft om deze overwinning over de streep te trekken.

Arizona Cardinals @ Houston Texans

Favoriet: Houston Texans @ 1.42
Aanvang
: 19 November 2023 19:00
Deze wedstrijd brengt twee dynamische quarterbacks tegen elkaar: Kyler Murray van de Arizona Cardinals en CJ Stroud van de Houston Texans, die momenteel indruk maakt in de MVP-race. De Cardinals hebben een zwaar seizoen met slechts 2 overwinningen en maar liefst 8 nederlagen. Ondanks de vechtlust van de Cardinals suggereren de statistieken dat de Texans de meest waarschijnlijke keuze zijn voor wedders voor een overwinning.