20:14 Europe/Amsterdam
Glory
Boksen

Unibet en Glory kondigen exclusieve samenwerking aan

januari 13, 2023

Unibet en Glory, de wereldleider op het gebied van kickboksen, hebben vandaag met trots een exclusieve samenwerking gepresenteerd. Als onderdeel van deze overeenkomst is Unibet benoemd tot Glory’s nieuwe primaire Sports Betting & Casino Partner voor Nederland! Unibet zal sterk betrokken zijn tijdens belangrijke evenementen in Nederland zoals Collision 5. Bovendien hebben Glory en Unibet Impact hun krachten gebundeld om de Nederlandse gemeenschap te motiveren voor een gezonde levensstijl met kickboksen en zo aankomende generaties kampioenen te inspireren.

 

Lennart Kessels, algemeen directeur van Kindred Group, zei: “Met deze nieuwe samenwerking breidt Unibet Nederland zijn betrokkenheid bij sporten uit door de wereld van kickboksen te betreden. Een sport die steeds populairder wordt en veel mensen over de hele wereld enthousiasmeert. We kijken ernaar uit om deze reis met Glory te beginnen en wat de toekomst ons brengt”.

Jon Martone, executive vice-president van Glory, voegde hieraan toe: “Het is een eer voor Glory om een partnership aan te gaan met een zo prestigieus merk als Unibet. Unibet werkt met de grootste merken in de sportwereld en het feit dat we een partnership van deze omvang kunnen krijgen, spreekt boekdelen over de groei van het Glory-merk in de afgelopen jaren. We kijken ernaar uit om samen met Unibet te werken om de sport van kickboksen de komende jaren verder te laten groeien”.

Glory is de wereldwijde leider op het gebied van vechtsporten en thuisbasis van de meest getalenteerde vechters ter wereld. Glory organiseert vechtsportevenementen van wereldklasse, zoals de Collision en Glory Rivals, die miljoenen fans wereldwijd bereiken via verschillende platforms. Door deze nieuwe samenwerking wordt de Unibet-merknaam in Glory geïntegreerd en krijgen Nederlandse fans toegang tot Unibet’s uitgebreide selectie aan sportweddenschappen, waaronder niche-sporten en wedstrijden.

Collision 5: Rico Verhoeven vs Antonio Plazibat 

Vandaag is ook bekend gemaakt wie gaan deelnemen aan Collision 5 in de Gelredome. De hoofdpartij zal een gevecht zijn tussen wereldkampioen Rico Verhoeven en uitdager Antonio Plazibat. Verhoeven, die de titel al tien jaar bezit, won zijn laatste partij in oktober 2021 op technische knock-out. Plazibat heeft de afgelopen twee jaar veel indruk gemaakt met vier opeenvolgende overwinningen waarvan de meest recente werd verkozen tot de meest indrukwekkende overwinning in 2022. Je kunt bij Unibet, als partner van Glory, speciale promoties en weddenschappen verwachten rondom dit evenement, dus houd de website in de gaten als je van plan bent om te wedden op kickboksen.

Het gevecht tussen Verhoeven en Plazibat werd vandaag aangekondigd, maar een definitieve datum werd nog niet vastgesteld vanwege een knieblessure die Verhoeven gisteren opliep. Ondanks de verplaatsing behoudt het evenement wel zijn ‘Collision’-stempel mee. Alistair Overeem, een eerdere favoriet voor de partij, kon niet deelnemen door een positieve dopingtest. Plazibat is de meest logische vervanger, met zijn vier klinkende knock-outs in de zwaargewichtdivisie. Unibet is er klaar voor om je te voorzien van speciale promoties en weddenschappen rondom dit evenement!

Wedden op boksen

Unibet is de ultieme bestemming als je van plan bent om een gokje te wagen op boksen. Wanneer je bij ons inzet op boksen, kun je rekenen op scherpe odds. Bovendien is de website gemaakt om het inzetten op boksduels zo eenvoudig mogelijk te maken. Unibet biedt tal van verschillende weddenschappen en weddenschapsmogelijkheden aan, waaronder ‘live betting‘ op boksen. Door de samenwerking met Glory kun je nu nog meer spektakel verwachten, vooral rondom grote evenementen zoals Collision 5. Als je ingezet hebt op een wedstrijd, kun je deze vaak live bekijken via online live-streaming of via Unibet TV. Dus als je van plan bent om te wedden op kickboksen, houd dan zeker de website van Unibet in de gaten voor speciale promoties en weddenschappen!

Bekijk alle Boxing odds