08:22 Europe/Amsterdam
BlogEK 2024Voetbal

Wedtips EK Kwalificatie met Gibraltar – Nederland

november 17, 2023november 20th, 2023

Wat zijn we met z’n allen toch stiekem blij dat Nederland zich heeft geplaatst voor het EK 2024 in Duitsland.Frankrijk was net een maatje te sterk, het blijft een fijn gegeven dat de rest van de wedstrijden werden gewonnen. De laatste wedstrijd in de kwalificatie gaat tussen Gibraltar en Nederland. Deze wedstrijd om des keizers baard wordt in Portugal gespeeld, waarbij we hopen dat Oranje de kwalificatie op een uiterst positieve manier afsluit.

 

Verder zien we de kraker tussen Oekraïne en Italië, waarbij de winnaar zich plaatst voor het eindtoernooi. Tot slot zien we ook een daverende ontknoping in groep D. Lukt het Kroatië om zich voor het EK te plaatsen? Wij geven je een handjevol wedtips en vertellen je meer over de laatste speelronde van de kwalificatie!

Wedden op Gibraltar – Nederland

Het is iedereen opgevallen dat Nederland een redelijk moeizame kwalificatie achter de rug heeft. Met de uitwedstrijden tegen Ierland en Griekenland nog op het netvlies, zien we allemaal dat er nog veel moet gebeuren als Nederland hoge ogen wil gooien op het uiteindelijke EK. Daar moet wel bij worden gezegd dat de ploeg van Ronald Koeman het al maandenlang zonder sterspelers Memphis Depay en Frenkie de Jong doet. De kwalificatie wordt afgesloten tegen hekkensluiter Gibraltar, het land waartegen iedereen een redelijk frustrerende wedstrijd speelt. Zeker omdat er bijna altijd blessures ontstaan. Ben jij klaar voor de wedtips?

Wedtip 1: Minder dan 4,5 doelpunten  – Odds: 2,50

We hebben in een eerder stadium gezien dat Gibraltar er bar weinig van bakt, maar dat de echt grote uitslagen uitblijven. Sterker nog, de ploeg wist nog geen enkele maal te scoren in groep B. De laatste wedstrijden gingen allemaal ruim verloren. Toch verwachten wij dat Nederland geen gigantische uitslag gaat neerzetten. Wij gaan daarom voor een wedstrijd met maximaal 4 treffers. De wedtip luidt dan ook: minder dan 4,5 doelpunten.

Wedtip 2: Doelpunt Virgil van Dijk  – Odds: 4,00

Wij hebben vandaag goede hoop op een treffer van Virgil van Dijk. De beresterke verdediger lijkt sindskort de nummer 1 op het lijstje van penaltynemers te staan, terwijl hij ook met zijn hoofd met grote regelmaat levensgevaarlijk is. Voeg daar de lompigheid en het gebrek aan kwaliteit bij Gibraltar aan toe en een treffer van Van Dijk valt niet uit te sluiten.

 

Wedden op Gibraltar - Nederland

Wedtips Oekraïne – Italië

De groep waar de komende dagen de meeste aandacht naar uitgaat is groep C. Het is de poule, waarin Engeland al verzekerd is van het EK. Toch is de strijd om plaats 2 nog volledig open en zien we de absolute kraker tussen Oekraïne en Italië. De belangen zijn duidelijk, de winnaar van dit duel gaat naar het EK 2024. Deze wedstrijd wordt overigens in het stadion van Bundesliga koploper Bayer Leverkusen gespeeld, waardoor de Italianen weinig last zullen hebben van het ‘uit spelen’. Maakt Italië het zichzelf weer lastig? En sterker nog, is deelname aan een eindtoernooi opnieuw een brug te ver?

Wedtip 1: Minder dan 2,5 doelpunten – Odds: 1,82

De Oekraïners zijn degelijk, oerdegelijk. Zo kregen zij in de laatste 5 duels op ‘eigen’ bodem maar 2 tegentreffers te verwerken. Daarentegen scoorde de ploeg ook niet bijster veel, wat leidt tot een doelsaldo van 5 voor en 2 tegen. Een gemiddelde van nog geen 1,5 doelpunt per wedstrijd. Wij gaan voor minder dan 2,5 doelpunten.

Wedtip 2: Beide teams scoren – JA – Odds: 1,87

De recente uitwedstrijden van Italië waren doorgaans een lust voor het oog. In de wedstrijden tegen Spanje, Nederland en Engeland werd er een ware show opgevoerd, waarbij in totaal 12 treffers vielen. Duidelijk is dat de Italianen in dit geval makkelijk scoren, maar ook makkelijk tegengoals incasseren. Om die reden verwachten wij een treffer van beide teams.

Wedden op Oekraïne - Italië

Wedtips overige EK Kwalificatiewedstrijden

Naast de wedstrijden van het Nederlands elftal en de Italianen staan er de komende dagen vanzelfsprekend meerdere mooie wedstrijden op het programma. Met onder andere de belangrijke wedstrijden tussen Kroatië en Armenië en het treffen tussen Wales en Turkije. Wij hebben de mooiste 3 wedtips samengesteld uit de overige EK-kwalificatie wedstrijden.

Wedtip 1: 3-Way Handicap -1 Kroatië – Odds: 1,48

Wij verwachten vandaag een duidelijke zege van Kroatië op Armenië. De belangen zijn groot en dat is volgens ons hét moment voor de Kroaten om te vlammen. De ploeg heeft beduidend betere spelers dan de opponent, waardoor wij voor een ruime zege voor de thuisploeg gaan. Met twee doelpunten verschil welteverstaan. Wed nu op Kroatië – Armenië.

Wedtip 2: Meer dan 2,5 doelpunten bij Wales – Turkije – Odds: 1,80

Turkije heeft zich inmiddels geplaatst voor het EK en kent vanavond in Wales een tegenstander die nog altijd kans maakt op kwalificatie. Als we de wedstrijden van beide ploegen onder de loep nemen, dan zien we een hoop doelpunten. 13 treffers in de laatste 4 thuisduels van Wales en 15 treffers in de laatste 4 uitduels van Turkije. Nu jij weer! Wed nu op Wales – Turkije.

Wedtip 3:  Doelpunt Kylian Mbappé – Odds: 1,89

De laatste wedtip die we geven is het inzetten op een doelpunt van Frankrijk-aanvoerder Kylian Mbappé. De Paris-SG spits kent een weergaloze vorm en laat met grote regelmaat ook in het shirt van Les Bleus zien dat hij een voetballer van de buitencategorie is. Niet voor niets scoort hij zo veel. Wij denken dat Frankrijk de ongeslagen status wil behouden, met onder andere een treffer van de superster. Wed nu op Griekenland – Frankrijk.

Wedden op EK Kwalificatie