06:48 Europe/Amsterdam
BlogVoetbal

Wedtips EK Kwalificatie met Nederland – Ierland

november 13, 2023november 17th, 2023

Voor veel voetballiefhebbers zal het lijken alsof het helemaal niet lang geleden is dat er werd gevoetbald in de strijd om kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Dat klopt! En toch staan er de komende week weer talloze interlands op het programma, waaronder de duels van Nederland tegen Ierland en Gibraltar. Unibet bereidt je voor op de mooiste wedstrijden van de EK-kwalificatiereeks en geeft je vanzelfsprekend een aantal interessante wedtips. Allemaal met het doel om jou het leven een stuk eenvoudiger te maken. Vandaag focussen we ons  vooral op Nederland – Ierland en Italië – Noord-Macedonië.

Wedden op Nederland – Ierland

We trappen af met het Nederlands elftal van bondscoach Ronald Koeman. Nederland kwam vorige speelronde goed weg door met 0-1 in en van Griekenland te winnen. Hierdoor lijkt kwalificatie voor het EK een kwestie van tijd. Zeker met het oog op de aankomende wedstrijd tegen Gibraltar. Vandaag nemen de Oranje Leeuwen het in de Johan Cruijff Arena op het Ierland. Gek genoeg kan Ierland zich niet meer via de reguliere weg plaatsen voor het eindtoernooi. Wel presteerden de Ieren goed in de Nations League waardoor er nog altijd kans op plaatsing is. Wel moet Ierland dan vandaag niet winnen. Gek, hé?

Wedtip 1: Nederland wint zonder tegendoelpunt  –  Odds: 1,61

Wij kunnen het onszelf niet voorstellen dat Ierland vandaag hoge ogen gaat gooien in Amsterdam. Sterker nog, we verwachten weinig tot niets van de Ieren. Om die reden zien we Nederland het doel schoon houden en winnen zonder ook maar een tegendoelpunt te incasseren.

Wedtip 2: Meer dan 3,5 doelpunten

Wij verwachten een enigszins doelpuntrijke wedstrijd. Te meer omdat Nederland ongetwijfeld weer eens het nodige wil laten zien aan het thuispubliek. Ook omdat Ierland, nogmaals, geen enkele aanspraak zal willen maken op een overwinning. Wij gaan er daarom vanuit dat het achterin niet helemaal koek en ei gaat zijn bij de nummer 4 uit groep B.

Wedden op Nederland - Ierland

Wedtips Italië – Noord-Macedonië

Italië heeft zich opnieuw in een benauwde situatie gewerkt. Niet al te lang geleden gebeurde het namelijk dat de Italianen werden uitgeschakeld voor een plek op het WK Voetbal in Qatar. Drie keer raden welk land verantwoordelijk was aan deze dramatische gebeurtenis voor het Italiaanse voetbal? Inderdaad, Noord-Macedonië. Ook tijdens deze kwalificatiereeks zit het Balkanland de Zuid-Europeanen weer goed dwars. Eerder pakte Italianen ‘maar’ een puntje op bezoek bij Noord-Macedonië, ware het niet dat het Oekraïne is dat momenteel de grootste kans maakt op een plekje bij de beste nummers twee in groep C. Wint Italië nu wel?

Wedtip 1: Minder dan 2,5 doelpunten – Odds: 2,35

 In de laatste vijf jaar speelden Italië en Noord-Macedonië drie keer tegen elkaar. In al deze duels won Italië niet en werden er in totaal vijf doelpunten gemaakt. Een gemiddelde van nog geen twee goals per wedstrijd. Om die reden verwachten wij vandaag opnieuw een duel met weinig treffers.

Wedtip 2: Beide teams scoren – JA – Odds: 2,50

De recente geschiedenis laat snel zien dat Noord-Macedonië een absolute angstgegner is voor La Squadra Azzurra. Niet voor niets scoorden de bezoekers van vandaag in elke wedstrijd die men tegen de Italianen speelde. Italië scoorde in 75% van de onderlinge ontmoetingen. Niet gek om vandaag in te zetten op een wedstrijd, waarin beide ploegen op het scorebord komen te staan.

Wedden op Italië - Noord-Macedonië

Wedtips overige EK Kwalificatiewedstrijden

Naast de boeiende duels van Nederland en Italië staan er de komende dagen vanzelfsprekend nog veel meer interessante duels op het programma. Hieronder volgen de drie meest interessante wedtips voor de komende drie voetbaldagen.

Wedtip 1: Meer dan 2,5 doelpunten bij Denemarken  – Slovenië  – Odds: 2,06

In groep H staat de kraker tussen Denemarken en Slovenië op het spel. Beide ploegen gaan aan kop in groep H met 19 punten uit 8 duels. De winnaar van vandaag plaatst zich met 100% zekerheid voor het EK. Opvallend is dat de recente thuiswedstrijden van Denemarken flink doelpuntrijk zijn. Een gemiddelde van 3,25 in de vier gespeelde thuiswedstrijden in de groep tot nu toe, liegt er namelijk niet om. Wed nu op Denemarken – Slovenië.

Wedtip 2: European Handicap  -2 voor Kroatië tegen Letland  – Odds: 2,10

Kroatië vecht vandaag voor plaatsing voor het EK. Simpelweg omdat het de laatste wedstrijden ronduit matig verloopt. Eerder wonnen de Kroaten van Luka Modric met 5-0 van Letland. Wij verwachten dat zij ook in Letland ruim gaan winnen. Puur omdat het kwaliteitsverschil enorm is. Wed nu op Letland – Kroatië.

Wedtip 3: Winst Polen tegen Tsjechië  – Odds: 2,55

Wij verwachten vandaag een zege van Polen op Tsjechië. Vooral omdat de Polen het de laatste wedstrijden in eigen land ronduit fantastisch doen. Drie zeges in vier duels, waarin drie keer de nul werd gehouden, is namelijk niet slecht. Tsjechië wist daarnaast de laatste twee duels op vreemde bodem niet te winnen. Wed nu op Polen – Tsjechië.

Altijd op de hoogte van de laatste wedtips

Ben jij benieuwd naar de meest recente quoteringen voor alle wedstrijden in de EK-kwalificatiereeks? Ga dan snel naar het Sportsbook van Unibet en geniet van waanzinnige odds. Bovendien delen we alvast mee dat we ook voor de interlands van begin volgende week gewoon weer een artikel delen met de laatste wedtips!

Wedden op EK Kwalificatie