Features

Bij Unibet zijn we trots op onze unieke software en aanpak van online poker, met als doel het spel opnieuw leuk te maken! Hieronder vind je de functies waarvan wij denken dat ze onderscheidend zijn van andere sites.

tile-features-page-level-playing-field

Een gelijk speelveld

Poker-databasesoftware en headsup-displays zijn niet beschikbaar voor gebruik bij Unibet Poker. Dit betekent dat je veilig kunt spelen in de wetenschap dat je tegenstanders geen oneerlijk voordeel hebben ten opzichte van jou. Onze quick-seat cashgame-lobby zorgt ervoor dat alle spelers op willekeurige plaatsen zitten en onze software geeft je de mogelijkheid om tot driemaal per dag van alias en avatar te veranderen.

 

tile-features-page-rewards-and-promotions

Beloningen en Promoties

Bij Unibet Poker kun je regelmatig profiteren van leuke acties. Zo worden er regelmatig freerolls georganiseerd, extra prijzen aan een toernooi toegevoegd of leaderboardpromoties opgezet. Er zijn ook maandelijkse missies beschikbaar voor spelers en we proberen ervoor te zorgen dat er bij alle pokervarianten iets extra's te halen valt

tile-features-page-desktop-tablet

Speel op je mobiel, tablet of desktop

Unibet Poker is beschikbaar via desktop-download (PC en Mac), desktop-browser, tablet en mobiele telefoon (iOS and Android). Onze software is geoptimaliseerd voor elk apparaat, dus je kunt overal dezelfde Unibet Pokersoftware verwachten, hoe je ook wenst te spelen. Veel geluk aan de tafels!

 

 

tile-features-page-twich

Poker streamen op Twitch

Je kunt een aantal wekelijkse pokerstreams bekijken op ons Twitch-kanaal, met strategieën, analyses, toernooi-competities en prijs-giveaways. Al onze Unibet Open-evenementen worden live gestreamd op Twitch en je kunt je exclusief kwalificeren voor die toernooien bij Unibet.

 

Schrijf je nu in om te profiteren van deze unieke kenmerken en doe mee met onze pokerrevolutie!

Schrijf je nu