Freezeout

Het meest voorkomende pokertoernooi. Nadat het spelen is begonnen, krijg je geen tweede kans. Betaal je buy-in, ontvang je chips en speel door totdat je chips op zijn of tot je ze allemaal gewonnen hebt.

Multi-buy

Wil je een dubbele, driedubbele of vierdubbele hoeveelheid om mee te starten? Vermenigvuldig je buy-in met x2, x3, x4 of meer.

Gegarandeerd Toernooi (GTD)

Bij veel van onze toernooien wordt de totale prijzenpot door ons gegarandeerd, onafhankelijk van het aantal spelers dat zich aanmeldt. De buy-ins van spelers gaan in de prijzenpot en als het bedrag hoger is dan het gegarandeerde bedrag, dan gaat de prijzenpot omhoog overeenkomstig dit bedrag. Als de buy-ins lager zijn dan het gegarandeerde bedrag, dan betaalt Unibet de rest.

Satellites

Win een stoel in een groot Buy-in-toernooi of live evenement door een klein bedrag te investeren. Deze toernooien zijn beschikbaar in vele vormen, maar bij allemaal maak je kans om toegang tot een groter toernooi te winnen.

Bounty-toernooi

Bounty-toernooien zijn beschikbaar in vele vormen en je wordt beloond voor het elimineren van een bepaalde speler, een willekeurige speler of meerdere spelers.

Pot Limit Omaha (PLO) Toernooien

Pot Limit Omaha Poker is versie van poker die gelijkaardig is met Texas Hold'em. In Omaha krijg je 4 kaarten en je kan er 2 combineren met 3 kaarten op tafel. Dit betekent dat je ook hier je beste strategie kan bovenhalen.