Nieuwe Speler voordelen voor Bingo

Attentie nieuwe Bingo spelers!

We hebben exclusieve ‘Nieuwe Speler’ voordelen voor jou. Als je nog een bingo alias moet aanmaken, of dit in de laatste 14 dagen hebt gedaan, dan kun je gebruik maken van deze voordelen!

Het enige wat je hoeft te doen is een bingo alias te registreren door het openen van een bingo kamer of minigame. Hierdoor krijg je toegang tot de voordelen.

Als je een tijdje geleden een alias hebt aangemaakt, vergeet dan niet onze ‘Vriend Uitnodigen’ aanbieding. Je kan rijkelijk beloond worden als je een vriend of vriendin verwijst.
 

Bingo Kamer

Je kunt bingo spelen in onze ‘Nieuwe Speler’ kamer, waar de tickets heel erg goedkoop zijn (€0 - €0.02). Elke vijf minuten zijn er gegarandeerde prijzenpot games tussen 09:00 en 21:00.

34094 promo article only minigame tournament un ro 2022.jpg

Dagelijkse Minigametoernooien

Je komt ook in aanmerking voor dagelijkse minigametoernooien van de 'Lucky Spin'-variant. Meld je aan en je kunt een deel van €50 winnen met één spin.

Algemene Voorwaarden
  • Nieuwe Speler voordelen zijn beschikbaar voor alle spelers, maar alleen binnen de eerste 14 dagen na het registreren van een bingo alias
  • Om een bingo alias te registreren, moeten spelers naar de bingo lobby gaan en een bingo kamer of een bingo minigame slot openen
  • Verwijs een vriend voordelen zijn beschikbaar voor alle klanten die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van het voordeel
  • Alle prijzen van nieuwe speler bingo kamers zijn cash zonder inzetvereisten
  • Alle prijzen van nieuwe speler minigames toernooien zijn cash zonder inzetvereisten
  • Spelers moeten tickets kopen in de nieuwe speler kamer om in aanmerking te komen om een prijs te winnen. Tickets moeten actief worden gekozen voordat het spel begint, zelfs als de prijs van het ticket €0 is
  • Om in aanmerking te komen voor het winnen van een deel van de prijzenpot, moet je je inschrijven voor de minigametoernooien via de bingotoernooipagina HIER.
  • Alle standaard voorwaarden en condities zijn te allen tijde van toepassing