Speel voor een plek in onze live toernooien!

"Als geluk geen rol speelde, won ik elke hand." zei Phil Hellmuth. Een mooie herinnering dat zelfs de beste pokerspelers niet altijd winnen.

Wil jij jouw pokerskills graag eens testen tegen het beste spelers van de pokerwereld? Grijp dan nu je kans! 

We werken samen met enkele van de meest prestigieuze live-evenementen en hebben gereserveerde plaatsen die we hier verdelen!

Onder de live-evenementen die in heel Europa worden georganiseerd is de kans groot dat je een toernooi vindt dat bij je past. Win een online kwalificatiewedstrijd en je bent goed op weg om voor het ‘echt’ te spelen!

Met goedkope satellieten die live-pakketten aanbieden ter waarde van meer dan €2.000 per stuk, valt er van alles te winnen, dus wacht niet langer met deelnemen!


Hoe werkt het?
•    Download de pokersoftware of speel rechtstreeks vanuit je browser
•    Zoek naar live kwalificaties in de MTT-sectie.
•    Ga naar de satelliettoernooien of koop je plaats voor de wekelijkse finale om je pakket te winnen voor het live-evenement van je keuze!
 

Speel nu

Win nu je pakket voor het Bratislava Festival op Unibet.
Het festival loopt van 10 oktober tot 16 oktober en het volledige programma vind je hier www.thefestival.com.


Win één van de kwalificatiefinales en ga naar huis met een pakket van €1.300. Dit pakket bestaat uit de buy-in (€550) voor het hoofdtoernooi, spending money (€225) en 5 nachten in het Crowne Plaza Hotel (€525). Check-in is 11 oktober en check-out is 16 oktober.


De kwalificatiefinales vinden plaats op donderdagen om 20.00 uur CEST van 11 augustus tot 29 september. De eindtoernooien hebben een buy-in van €25 met rebuys en add-ons beschikbaar. Er zijn ook superkwalificatietoernooien om 18:30 CEST, waar je goedkoop kaartjes voor de wekelijkse finale kunt winnen.


Er zijn dus vele manieren om aan je ticket naar Bratislava te komen!
Meer informatie over het Bratislava Festival is te vinden op www.thefestival.com
 

De UDSO Annecy wordt gespeeld van 27 oktober tot 1 november en wij bieden spelers de kans om een volledig pakket voor het pokerevenement te winnen!

Vanaf 25 september is er een wekelijkse finale qualifier om een pakket van €1.400 voor de UDSO Annecy te winnen.

Het pakket omvat:
- €550 buy-in 
- 3 x €175 hotelovernachtingen met ontbijt van zaterdag 29 okt. - check out dinsdag 1 nov.
- €325 op je account om uit te geven

Eindtoernooi garanties: 3 x €1.400 Unibet Live UDSO Annecy pakketten. 
Het heeft een buy-in van €250 (sub qualifiers beschikbaar)
Wanneer: Zondag 20:00 CEST (vanaf 25 september)
Laatste datum: 16 oktober
Sub-qualifier: Reguliere Unibet Open schema
 

Het IPO in Dublin wordt gespeeld van 26 oktober tot en met 31 oktober. 
Het toernooi heeft een buy-in van €300 en je kunt je er online voor kwalificeren bij Unibet.

- Wij bieden een wekelijkse qualifier aan om je te kwalificeren voor €300. 
- Wekelijkse qualifiers worden gespeeld op zondag om 18:00 CEST. 
- Ze hebben een buy-in van €33 en 6 tickets zijn gegarandeerd.
- Laatste qualifier op 23 oktober.

Belangrijk: Spelers kunnen ook de online Day 1a van de IPO op Unibet spelen op 23 oktober. Spelers kunnen beslissen of ze de online startdag willen spelen of naar het casino in het Bonnington Hotel in Dublin gaan om de startdag live te spelen.

 

Algemene voorwaarden
 • Live Satelliettoernooien voor de Unibet Open vinden plaats van 18 april 2022 tot en met 18 september 2022.
 • Live Satelliettoernooien voor het Bratislava Festival vinden plaats van 11 augustus 2022 tot en met 29 september 2022.
 • Live Satelliettoernooien voor de UDSO Annecy vinden plaats van 25 september 2022 tot en met 16 oktober 2022.
 • Live Satelliettoernooien voor de IPO Dublin vinden plaats van 2 september 2022 tot en met 23 oktober 2022.
 • Spelers kunnen slechts één toernooipakket winnen voor elk evenement. Eventuele extra gewonnen pakketten kunnen niet worden ingewisseld of overgedragen en hun waarde zal verloren gaan.
 • €0,40, €2 en €10 Unibet Live tickets zijn 14 dagen geldig, €50 Unibet Live tickets zijn 30 dagen geldig en €250 Unibet Live tickets zijn 180 dagen geldig.
 • Spelers kunnen plaatsen winnen tot het aantal dat is gespecificeerd in de kwalificatiebeschrijvingen van het pokersoftware-evenement. Gewonnen plaatsen die de toegestane limiet overschrijden, kunnen niet worden ingewisseld of overgedragen en hun waarde zal verloren gaan.
 • Unibet Open Main Event pakket winnaars kunnen ook een extra seat winnen via seat only finales. Als de 2e seat niet nodig is, wordt de waarde omgezet op basis van lokale regelgeving.
 • Voor Side Event-winnaars die hun seat niet kunnen gebruiken omdat ze nog in het Main Event zitten, wordt de waarde van hun seat(s) omgezet op basis van de lokale regelgeving.
 • Winnaars van een zitje/pakket zullen binnen 3 werkdagen door Unibet gecontacteerd worden en verdere informatie krijgen.
 • Als de reeks evenementen wordt geannuleerd vóór de geadverteerde startdatum van de reeks, kunnen de winnaars van de zitplaatsen/pakketten hun zitplaatsen/pakketten verplaatsen naar een ander live-evenement van gelijke of lagere waarde. Het verschil in waarde zal in cash worden uitbetaald.
 • Indien reisbeperkingen, hetzij in het land waar het evenement plaatsvindt, hetzij in het land waar de winnaar van het zitje/pakket zich bevindt, zodanig veranderen dat het voor de winnaar van het zitje/pakket onmogelijk is om deel te nemen, kunnen de winnaars van het zitje/pakket hun zitje/pakket verplaatsen naar een ander live-evenement van gelijke of lagere waarde. Het verschil in waarde zal in cash worden uitbetaald.
 • Als je een stoel/pakket voor een evenement wint en het om welke reden dan ook niet bijwoont, verlies je de waarde van de stoel/het pakket.
 • Als het evenement wordt geannuleerd tijdens de geadverteerde data, dan worden restituties uitgegeven volgens de voorwaarden van de organisator van het live evenement.
 • Als een speler een evenement bijwoont maar niet al zijn zitplaatsen gebruikt, zullen ongebruikte zitplaatsen worden terugbetaald in bonuspunten na afloop van het specifieke evenement.
 • Specifieke COVID-19 regels kunnen van toepassing zijn in het land waar het evenement wordt gehouden. Het is de verantwoordelijkheid van de speler om de regels en afmetingen van het land te controleren om er zeker van te zijn dat hij aan de vereisten voldoet om te mogen reizen en deelnemen.
 • Specifieke COVID-19 regels kunnen worden afgedwongen door de organisator van het evenement. Het is de verantwoordelijkheid van de speler om ervoor te zorgen dat hij op de hoogte is van deze regels en zich eraan houdt om deel te kunnen nemen aan het evenement.
 • Wij behouden ons het recht voor om de promotie te allen tijde te wijzigen.
 • Algemene Unibet voorwaarden zijn van toepassing.
 • Laatste update van Algemene voorwaarden - 12-09-2022 16:00