Wed nu op paardenraces met de Best Odds Guaranteed

1165094787 promo page vi onsite graphics football tennis un 2023.jpg

Wanneer je een weddenschap plaatst op paardenraces bij Unibet, profiteer dan van onze Best Odds Guaranteed aanbieding. Als je een vroege keuze hebt gemaakt tegen een bepaalde prijs en de startprijs is uiteindelijk hoger, zullen wij je uitbetalen tegen deze verbeterde odds!

Een voorbeeld: Je plaats een weddenschap met odds van 6.00, maar deze wint uiteindelijk met odds van 8.00. In dat geval zullen wij je uitbetalen op basis van de hogere odds van 8.00. Zelfs als het paard als favoriet van start gaat en wint met odds van 4.00, ontvang je nog steeds een uitbetaling op basis van de originele odds van 6.00.

Onze Best Odds Guaranteed aanbieding is dagelijks beschikbaar vanaf 8 uur 's ochtends op de dag van de race, en dit geldt voor geselecteerde weddenschappen op paardenraces. Het aanbod is van toepassing op zowel single als meervoudige weddenschappen. Houd er echter rekening mee dat deze aanbieding niet beschikbaar is voor ante-post weddenschappen, non-runner no bet weddenschappen, tote/ pari-mutuel weddenschappen, not to win weddenschappen, enhanced win weddenschappen, cover weddenschappen, live weddenschappen, Money Back 2nd/3rd als cash bets en races met extra plaatsen.

 

Wedden op paardenraces
Algemene voorwaarden
  • Deze aanbieding is uitsluitend beschikbaar voor spelers in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België en Nederland.
  • Onze Best Odds Guaranteed-promotie is elke dag beschikbaar vanaf 8:00 uur op geselecteerde paardenraceweddenschappen.
  • Let op dat Weddenschappen met Extra Plaats-aanbiedingen, Weddenschappen met Money Back 2nd/3rd als Cash-aanbiedingen en weddenschappen met andere geselecteerde promoties niet in aanmerking komen voor Best Odds Guaranteed.
  • Het maximale dagelijkse uitbetalingsbedrag per speler voor de Best Odds Guaranteed-regeling is €25.000.
  • Deze aanbieding is niet beschikbaar voor ante-post weddenschappen, non-runner no bets, tote/ pari-mutuel (weddenschappen en dividenden), not to win weddenschappen, enhanced win weddenschappen, cover bets, live weddenschappen, Money Back 2nd/3rd in cash weddenschappen en races met extra each way plaatsen.
  • Weddenschappen die zijn geplaatst met gratis saldo komen ook niet in aanmerking voor de Best Odds Guaranteed-aanbieding.