Wed op voetbal en ontvang een €5 free bet

monday offer bet get promo page

We hebben een mooie bonus klaarliggen. Wed bij Unibet met Bet Builder op  bijvoorbeeld de wedstrijden van vanavond in de Champions League: Napoli - FC Barcelona of FC Porto - Arsenal en ontvang een €5 free bet, te gebruiken op een sport naar keuze.  

Wat is een Bet Builder?

Een Bet Builder werkt door het toevoegen van meerdere wedopties van een bepaalde wedstrijd in één weddenschap, en dus het verhogen van de totale odds. Zo personaliseer jij dus je eigen weddenschap helemaal naar jouw eigen smaak. Het is nu ook mogelijk om dit voor verschillende wedstrijden samen te stellen.

Een aantal voorbeelden van wedopties zijn: Een team dat wint, totaal aantal doelpunten, beide teams scoren, en een speler die als eerste scoort. Deze opties zou je dus allemaal kunnen combineren in één weddenschap. 

Hoe werkt het precies?

Step1image

Accepteer het aanbod onder bonusaanbiedingen

Je moet het aanbod accepteren voordat je de weddenschap plaatst.

Step2image

Plaats een weddenschap van minimaal €10 op een voetbalwedstrijd met Bet Builder

Minimaal 2 selecties, odds 1.10 per selectie en alleen Pre-match. Weddenschappen gezet met profit boosts, combo booster, Uniboosts of free bets tellen niet mee!

Step3image

Wij zullen een €5 free bet op je account toevoegen

Zodra de weddenschap is afgehandeld

Step4image

Gebruik je €5 free bet

De free bet is geldig voor 7 dagen

Algemene voorwaarden
  • Plaats een Bet Builder weddenschap met min. inzet €10 en ontvang een €5 free bet te gebruiken op elke willekeurige sport.
  • Je moet deze bonus accepteren. Dit is verplicht.
  • Je hebt 3 dagen de tijd om de bonus te accepteren vanaf het moment van dat deze communicatie is verstuurd, deze promotie is 3 dagen beschikbaar (tot en met 21/02/2024).
  • In aanmerking komende weddenschap moet een Bet Builder zijn op minimaal 1.10 per selectie of hoger voor elke selectie.
  • Inzetten moeten worden geplaatst met cash geld; weddenschappen geplaatst met free bets, bonusgeld, uniboosts en weddenschappen met profit boosts tellen niet mee als in aanmerking komende weddenschappen. Cash out weddenschappen komen ook niet in aanmerking.
  • Free bets zijn 7 dagen geldig op alle sporten, met uitzondering van paardenraces, windhonden en drafsportevenementen.
  • Winsten van Free bets zijn exclusief de inzet.
  • Tijdens deze campagne zijn de algemene voorwaarden van Unibet altijd van toepassing.