Wed op Nederlands Voetbal en ontvang een €5 free bet

45402 promo page generic nld un nl 2022.jpg

Op elke speeldag in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie kun jij een €5 free bet ontvangen als je meespeelt!

Kies bijvoorbeeld voor een wedstrijd van één van onze Eredivisie partners Ajax, AZ, NEC of SC Cambuur. Ligt jouw hart bij de KKD? Heracles, NAC, Telstar en de Graafschap gaan vol voor hun kans om weer terug te keren in de Eredivisie. Één ding is wel zeker: jij kunt met de herstart genieten van een free bet die je overal op kan inzetten!

Hoe werkt het precies?

Step1image

Accepteer het aanbod onder bonusaanbiedingen

Je moet het aanbod accepteren voordat je de weddenschap plaatst

Step2image

Plaats een minimale weddenschap van €10 op een Eredivisie of KKD-wedstrijd

Minimale odds: 1.40, pre-match of live. Weddenschappen gezet met profit boosts, combo booster, Bet Builder, Uniboosts of free bets tellen niet mee!

Step3image

Wij zullen een €5 free bet op je account toevoegen

Zodra de weddenschap is afgehandeld

Step4image

Gebruik je €5 free bet

De free bet is geldig voor 7 dagen

Let op: Alleen weddenschappen op wedstrijden van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn geldig.

Weddenschappen op wedstrijden van andere competities tellen niet mee. Je kunt dus geen Eredivisie of KKD-wedstrijden combineren met wedstrijden uit bijvoorbeeld de Premier League, Serie A etc. voor het vrijspelen van de free bet. Eredivisie en KKD-wedstrijden combineren is wel geldig.

Ook wedstrijden in play-offs tellen niet mee!

Algemene voorwaarden
 • Deze promotie is beschikbaar voor spelers vanaf 24+
 • De promotie loopt van 6 januari 2023 (00.00 uur) tot 31 mei 2023 (23.59 uur). Gedurende deze periode kun je elke speelronde van de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie een €5 free bet ontvangen.
 • Accepteer eerst de bonus in de bonusvoorwaarden en plaats daarna een weddenschap met minimale inzet €10 op de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie en ontvang een €5 free bet voor.
 • Alleen weddenschappen op wedstrijden van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn geldig.
 • Weddenschappen op wedstrijden van andere competities tellen niet mee. Je kunt dus geen Eredivisie of KKD-wedstrijden combineren met wedstrijden uit bijvoorbeeld de Premier League, Serie A etc. voor het vrijspelen van de free bet. Ook wedstrijden in de play-offs tellen niet mee. Eredivisie en KKD-wedstrijden combineren is wel geldig.
 • Deze promotie is wekelijks beschikbaar
 • De weddenschap moet minimaal 1.40 of hoger zijn per selectie. Heb je meerdere selecties, dan moeten die ook allemaal hoger zijn dan 1.40 om te kwalificeren voor de free bet.
 • Deze promotie is wekelijks beschikbaar van donderdag tot zondag wanneer de speelrondes van de Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie worden gespeeld.
 • Weddenschappen moeten geplaatst zijn met cash. Weddenschappen geplaatst met free bets, bonusgeld, Bet Builder, systeembets en profit boosts en Uniboosts zullen niet meetellen als in aanmerking komende weddenschappen. Cashed-out weddenschappen tellen ook niet mee.
 • De free bet is geldig voor 7 dagen op sportevenementen
 • Winsten van free bets zijn exclusief de inzet.
 • Tijdens deze campagne zijn de Algemene Voorwaarden van Unibet altijd van toepassing.