Beleef de ultieme ervaring met Betstream Live

Betstream is beschikbaar voor spelers die vaak via mobiel wedstrijden kijken. Je kan live voetbal- en tenniswedstrijden bekijken op je smartphone en genieten van een gebruiksvriendelijk design. 

Dankzij de snelle interactie in vergelijking met andere platformen kun je rekenen op een prima beeldkwaliteit en kan je bovendien weddenschappen plaatsen terwijl je blijft kijken naar de wedstrijd!

De voetbalwedstrijden die wij aanbieden: Serie A, Bundesliga, Ligue 1, FA Cup... Enkele van de grootste voetbalcompetities kun je bij ons onbeperkt bekijken. Hetzelfde geldt voor tennis: ATP- en WTA-toernooien, onder andere de Grand Slams. 

Geniet dus van de allerbeste livestream-ervaring bij Unibet en download de laatste versie van onze Betstream Live Player. Beschikbaar op iOS en Android!

 

 

Kijk en wed live
Algemene voorwaarden
  • De BetStream Live Player is beschikbaar voor alle Unibet spelers die een positief saldo op hun spelersrekening hebben en ofwel de laatste versie van de app (iOS en Android), ofwel de mobiele website gebruiken.
  • Het is mogelijk dat bepaalde evenementen onbeschikbaar zijn omwille van geoblocking in bepaalde regio’s.
  • De BetStream Live Player is enkel beschikbaar voor voetbal- en tenniswedstrijden die live op Unibet TV beschikbaar zijn.
  • Laatste update van de gebruikersvoorwaarden : 1 april 2022, om 00u00.